Oi, actual mie imi plac fetele timide. Mi-as dori sa intalnesc una in realitate dar cam greu, toate au fite pe ele.
Imi e teama ce o sa ma intrebe ce o sa imi zici iar eu da ca nu stiu ce sa raspund!
Cind nu stii ce sa spui zimbeste si du vorba la alta tema - _-
Timiditatea asta m-a ucis si pe mine cand am fost adolescenta! (( Sa stii ca, de cele mai multe ori, ea este rezultatul unui dezechilibru chimic sau hormonal. Este posibil sa ai nevoie de un supliment de vitamine si minerale. Ar merge Magne B6 foarte bine. Daca este vorba strict de o atitudine psihica, vei putea sa depasesti starea asta enervanta cu mici exercitii de vointa si spunandu-ti ca nu ai niciun motiv sa te simti inferioara in fata cuiva; pana la urma, timiditatea tocmai din asta pleaca:din convingerea ta ca esti nesemnificativa, ca nu ai mare lucru de spus, ca oamenii nu sunt atenti cu tine, la tine etc. Sunt sigura ca esti o tanara absolut grozava, asa ca fa-ti curaj, priveste oamenii in fata cand le vorbesti, cauta-le privirea, drege-ti vocea, vorbeste tare! Vorbeste in casa cu voce tare, cand esti singura, imagineaza-ti ca te-ai intalnit cu cineva si poarta o conversatie imaginara. Ce zici, incerci sa devii cea mai buna prietena a ta si sa te ajuti in fiecare zi? Eu sunt de parere ca merita! Te imbratisez cu drag!
Atunci cand vorbeam cu el eram la masa si erau mai multi oameni la masa si eu vroiam ii trimiteam mesaje colegei mele pe telefon si el m-a intrebat, ala e telefonul tau? sti sa umbli pe el? eu am zis da (incet) el a zis dupa, foarte bine! hai sa ma inveti si pe mine cum se umbla pe telefonul tau ca eu nu stiu! Eu nu am zis nimic si cred ca a uitat de chestia asta ca pana la urma nu i-am aratat si iti dai seama daca i aratam eu cum se umbla deja radea si sora mea de mine era si ea acolo la masa
Buna! Si eu am avut problema asta.Cand ma intalneam chiar si cu persoane pe care le cunosteam(rude, prieteni de familie, cunostinte)nu le vorbeam pur si simplu pentru ca imi era rusine.Dar nu mai am problema asta.Pur si simplu am avut incredere in mine dar eu cand aveam problema asta aveam vreo 6-7 sau chiar 7-8 ani sau 9 ani, nu mai stiu.La tine cred ca ceva mai grav.Dar stai linistita! Increderea in sine le rezolva pe toate! Trebuie sa crezi in tine! Sper ca te-am ajutat!
Tias recomanda sa comunici mai mult cu oamenii si sa petreci mai mult timp cu prieteni. Nu te rusina sa-i spui cuiva ceva. Si nu uita zimbeste, fii deschisa pentru oameni si ei se vor trage la tine.
Cand ma mai intreba ceva prietenul lui eu tot ma faceam ca nu il aud cand ma striga adica zice, hey hey imi raspunzi? ma auzi?, si eu dupa pan la urma trebuie sa ma intorc cu fata la el si sa i vorbesc
= _= da jos timiditatea si schimbata! daca vei plinge in perna nimic nu se va schimba! depune efort si roadele vor fi dulci! >
Tias recomanda sa comunici mai mult cu oamenii si sa petreci mai mult timp cu prieteni. Nu te rusina sa-i spui cuiva ceva. Si nu uita zimbeste, fii deschisa pentru oameni si ei se vor trage la tine.
De ce ai spus tot ce a zis si neko?