Intră în fișierele mele, imagini, fotografii, apeși în josul ecranului pe butonul cu 3 puncte și se deschide un meniu, apeși pe vizibilitate bluetooth, cartela de memorie și Da. Asta e tot.
Sal, incearca sa intri la setari/setari telefon/conexiuni PC si bifeaza "Stocare in masa" (Eu am Samsung Star 1 si asa fac, merge fara sa instalezi alte softuri)
Da este soft-ware dar acel soft este folosit pendtru mai multe chestii nu doar pentru stocare de date, insa nu iti trebuie programe (kies sau Samsung new pc studio) doar trebuie sa intrii la setari in telefonul tau si sa selectezi "stocare in masa" sau multimedia, deci in concluzie e foarte simplu
Trebuie sa ai la setari conectivitate sau usb, nu mai stiu exact ca am avut si eu Samsung :p
Daca telefonul e nou ti-a dat un cd la el care trebuie instalat. daca nu ai cdu cauta drive pentru modelul tau de telefon
Http://fisierulmeu.ro/......I-rar.html e un driver il instalezi. dupa ce l-ai instalat bagi cabu usb in telefon si ar trebui sa-ti apara pe ecran 3 lucruri si alegi stocare in masa si mai departe te descurci cati apare deja pe monitor memoria telefonului