anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi friends! am telefonul Samsung star 2 white dar nu imi merge sa descarc pozele pe calculator Oare imi trebuie soft (asa mi-a spus un prieten) deci ce ar trebui sa fac daca se poate sa-mi dati link de site! funda

12 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Intră în fișierele mele, imagini, fotografii, apeși în josul ecranului pe butonul cu 3 puncte și se deschide un meniu, apeși pe vizibilitate bluetooth, cartela de memorie și Da. Asta e tot.

| LeMousiqe a răspuns (pentru 0rlando):

Dar n-am carde de memo

| 0rlando a răspuns (pentru LeMousiqe):

Atunci, în loc de "cartela de memorie" alegi, telefon. Prin ce vrei să transferi pozele, cablu sau bluetooth?

Aaa si daca dau acolo trebuie sa le selectez pe care vreau si cand dau pe calculator imi merge nu? daca merge iti dau funda+ vot

Am cablu normal am inteles

| vio_9808 a răspuns:

Sal, incearca sa intri la setari/setari telefon/conexiuni PC si bifeaza "Stocare in masa" (Eu am Samsung Star 1 si asa fac, merge fara sa instalezi alte softuri)

| Gnomul a răspuns:

Da este soft-ware dar acel soft este folosit pendtru mai multe chestii nu doar pentru stocare de date, insa nu iti trebuie programe (kies sau Samsung new pc studio) doar trebuie sa intrii la setari in telefonul tau si sa selectezi "stocare in masa" sau multimedia, deci in concluzie e foarte simpluwinking

| Gnomul a răspuns:

Trebuie sa ai la setari conectivitate sau usb, nu mai stiu exact ca am avut si eu Samsung :p

| Morys93 a răspuns:

Daca telefonul e nou ti-a dat un cd la el care trebuie instalat. daca nu ai cdu cauta drive pentru modelul tau de telefon

| LeMousiqe a răspuns (pentru Morys93):

Dar unde dau? la ce

| Morys93 a răspuns (pentru LeMousiqe):

Http://fisierulmeu.ro/......I-rar.html e un driver il instalezi. dupa ce l-ai instalat bagi cabu usb in telefon si ar trebui sa-ti apara pe ecran 3 lucruri si alegi stocare in masa si mai departe te descurci cati apare deja pe monitor memoria telefonului