| loveyouschatz a întrebat:

HI! In masina casetofonul nu accepta mp3.pot sa micsorez mp3 urile si sa le fac track prin program sau ce este de facut? claritatea ramane acceasi? mersi

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Sunt şi modulatoare de calitate. Cd-urile pentru drumurile noastre pline de gropi şi praf sunt ultimul lucru de dorit. Am văzut cum arătau cd-urile din magazie după o scurtă perioadă de timp...
Eu am cumpărat modulator din Germania, cu telecomandă, cu stick şi funcţionează impecabil.

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Pentru MP3 foloseşte un modulator. Nu e scump.

| loveyouschatz explică (pentru Arthur):

Mersi am cumparat unul, dar nu se aude clar si nu atat de tare sadpoate stii tu unul mai performant.asa este masina din fabrica nu pot schimba decat sa iau o magazie de cd uri

| Arthur a răspuns (pentru loveyouschatz):

Sunt şi modulatoare de calitate. Cd-urile pentru drumurile noastre pline de gropi şi praf sunt ultimul lucru de dorit. Am văzut cum arătau cd-urile din magazie după o scurtă perioadă de timp...
Eu am cumpărat modulator din Germania, cu telecomandă, cu stick şi funcţionează impecabil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, nu ai ce face. Ori iti iei un casetofon cu mp3, ori faci cd-uri cu track-uri la nesfarsit. Totusi, un casetofon ar fi o investitie mai profitabila - insa atunci va fi problema: ce sa asculti, pentru ca vei avea atatea alternative. happy

| vlad12341 a răspuns:

Fa un cd audio cu acele melodii! Incap cam 18 melodii pe un cd!happy