Eu am pe DIGi. Mi-au pus un receiver. Pana au aparut programele pe PC aveam o placa TV. Din cablul de la TV am taiat intr-un loc, am pus un amplificator de semnal si din el am tras si la placa TV din PC. Sunt amplificatoare si cu 4 iesiri: https://www.emag.ro/search/amplificator+semnal+tv
Pai mm, nu trebuia sa puna cabluri la restul? Am o prietena care a pus si a pus un reciver si la restul cabluri.
Si ce a facut prietena ta e manarie romaneasca, care o faci singur, nu cu cei de la Orange.
Să crezi tu că vei plăti numai 42 lei.
Așa mi-au zis și mie, iar acum pentru internet și 2 televizoare plătesc 122 lei lunar chiar dacă eu ajung în Ro doar câteva zile de 3-4 ori pe an.
La fibra optică se mai adugă chirie echipamente, receivere pentru fiecare tv și alte rahaturi care le bagă ei pe factură.
Așa că fi atent și întreabă-i permanent cu fiecare chestie pe care ți-o instalează daca factura rămâne 42 lei.
Pentru că altfel, ei îți instalează tot ce le ceri, dar nu îți spun cât se adaugă la factură.
Normal, tu platesti un abonament, deci un receiver, un TV. Vrei mai multe trebuia sa ceri un alt abonament sau sa faci specificatia ca vrei pentru mai multe TV. Altfel e o chestie ilegala si la un control ai probleme! Numai bine!
Nu este ilegal să folosești mai multe televizoare în aceeași casă legate la un singur cablu. Că doar dacă ai o casă cu 4 camere și 4 televizoare, doar nu se va plăti 4 abonamente.
Dacă sunt mai multe familii într-o casă și fiecare vrea abonament individual (că poate vreunul este rău platnic) asta este altceva.