Mulțumesc mult!
Cu placere!
Horeca, am zis ca nu vad bine ... de cand a aparut o horeca printre vaccinuri ... Vrei sa spui Moderna, nu exista nici o Horeca.
Horeca este acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Catering, folosit în principal în Scandinavia, Benelux, Franța si mai nou si in Romania.
Incearca sa reformulezi intrebarea, caci asta toti vor face glume mai ales cum ai inceput ...
Horeca, uneori scrisă HORECA sau HoReCa, este un acronim pentru industria hotelieră, a restaurantelor și a cafenelelor. În limba engleză, are același sens și este înțeles ca un acronim pentru hoteluri, restaurante și catering.
Conform Wikipedia.
La noi cateringul a castigat enorm in aceasta perioada, nu au de ce se plange. Se plang cei cu cafenelele care nu au fost inchisi dar au avut restrictii.
Nu conteaza cum e scrisa, i-am explicat celui cu intrebarea. Exlicatia i-am oferit-o tot de pe wikipedia.
E scrisa la fel: horeca
Dar una e "cafenele" si alta "catering". Cand s-a format alianta horeca, era "cafenele" chiar si pentru englezi. Apropo, tot de pe Wikipedia.
Offff, doamne, DA, am greșit
Îmi cer scuze!
Spânzură-ma
Și ție vrei să îți cer iertare?
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: