| Georgyana98 a întrebat:

Http://www.megajoin.com/......t-Working/ cum sa descarc de aici...este barn buddy coin hack cheat... va rog frumos imi ziceti de unde sa-l downlaodez, cand dau pe download file imi apare acolo cred ca se incarca nu stiu ce face si dupa un timp se stinge, oare nu imi puteti da un site in care sa downladez altbarn buddy ca acela sau sa imi ziceti cum sa-l descarc de acolo

cine imi zice, si-i face placere sa ma ajute v-a primi de la mine o fundita si voturi inteligent, amuzant, folositor :x :o3

Răspuns Câştigător
| WhiteProud95 a răspuns:

Ai grija ca am muscat-o si eu cu hack-urile astea de mi-am formatat d si e si e virus ca stiu din propria experienta mai bine joc cinstit decat sa imi fac calculatorul varza pentru un hackwinking

6 răspunsuri:
| Georgyana98 explică:

Si mentionez ca mi-am Facut cont

| WhiteProud95 a răspuns:

Mersi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loosers rolling on the floor). Nu exista hack-uri pentru barn buddy rolling on the floor doar smecherii laughing de ex chestia cu furatul cu caine adica cu tab nu mai este functionalawinkingpentru a inmulti bani aveti nevoie de 2 hi5-uri si sa va aveti la prieteni pe barn buddywinking daca ti sa-u facut plantele si ai caine ascunzi cainele prima data apoi intri pe al2 lea hi5 si dai sa furi si cand ai terimnat dai pe refresh si mai poti fura inca o data si ti sau salvat bani ceilalti din cealalta tura de furat si tot asa

| Aloh123 a răspuns:

Trebuie sa iti faci un cont ca sa poti sa descarcii programul

| Enache_Georgica_1994 a răspuns:

Exista ma eu am

| B0by14 a răspuns:

Ce hack ba fratilor nu exista hack pentru Barn Buddy laughing