La sectiunea Castiguri jos de tot ai retragere numerar si acolo selectezi cum vrei sa ti se faca plata. Succes
Eu nu am sectiunea castiguri sau retragere numerar pe pagina ecmero. Pe ce pagina sunteti dumneavoastra?
Mie nu imi merge sa imi fac cont, stie cineva de ce? Completez toate cele si cand dau inregistrare apare eroare
Da trebuie sa mai incerci ca merge sigur le da la siteu lor eroare
Castiga bani cu sondaje online platite!
Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2, 5€ pentru un sondaj
Bonus la inregistrare 1, 50 Euro
Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
https://bit.ly/27Y30zS
Https://www.wowapp.com/w/alin.amalinei/Alin-Amalinei
Incearca aplicatia asta, daca aduni peste 12-15 prieteni ACTIVI (adica sa stea pe aplicatie macar 10 min pe zi) faci undeva la 1-2 $ pe zi succes
Eu am in cont 63 de euro si astept sa vad pana la 200 de euro dc pot sa scot ceva. dc da pot face poza reala daca e pe bune. de 2 saptamani sunt inregistrata...
Eu am incercat sa urmez pasii, si in urma completării sondajelor Si a recomandarilor am adunat 215 euro ( in 5 ore). Intri pe link, te înregistrezi, apoi faci sondaje si recomanzi mai departe intrând la rubrica "parteneri". La o saptamana după ce aduni 200 euro in contul virtual, acestia se vor transfera in contul bancar prin paypal. Nu e de pierdut nimic (In afara de aprox 25 min per zi) până acum am adunați 377 euro
Merita incercat ????
https://ecmero.com/? ref=179474
După ce te înregistrezi pe site, completezi chestionarele (pentru care esti platit), apoi, daca recomanzi la alte persoane, primesti 2 euro / pers, plus 17% din câștigul pers
Acum sunt in perioada de așteptare al transferului.
Dacă aveți intrebari, imi scrieti in privat
Acum sa fim putin relisti 200 de € in 5 ore? Nu cred, daca se castiga asa bine pe siteul asta gandeste-te ca toti, ar fi logati pe acest site. Eu unu nu cred in Mos Craciun bafta incontinuare. Eventual ataseaza o dovada de plata. In schimb cei de la wow sunt seriosi. Cu cat ai mai multi prieteni activi cu atat esti platit mai mult.
Mie nu imi apare nicaeri retragere numerar si am 270 euro
Si cati ai primit pana acum vorbesc serios?
Si eu am aflat de el aseara...am facut ceva chestionare cica s-au adunat 9euro...o sa vedem cand o sa se adune minimul de 200?
GabiCh93 întreabă: