Ce-ai scris tu aici nu-i nici in limba engleza, nici in limba romana. De fapt, nu exista ce-ai zis tu aici.
Nu esti prea stiutoare din cate se pare.
Te contrazici singura: intai zici ca nu stii romana si ca vorbesti engleza ( good joke), apoi zici ca vrei sa inveti engleza.Iti sugerez ca mai intai sa inveti lb romana si apoi sa inveti si alte limbi.
. you don't know romanian and as you said, you SPEACK english. so why are you asking us to learn you ENGLISH?
This is a jokereala `.
vere. lasa`te !
Dupa nick sti bine romana . Mai da si tu pe la scoala si invata sa "speackuiesti" english.
Paaaa.
From which country are you? de fapt cred ca sti foarte bine ca te-ai inscris pe sitesi e in romana
Intrebarea ta este gresita, spui ca nu sti romana si vorbesti englaza dupa care ceri sa te invatam engleza. TPU nu este un site "de luat de fraieri" contul tau are numele "stiutoarea" cati ani ai 11?
Chip traiing. Meibi samuane uill biliv iu!
Auzi? Tie nu ti-e greu sa nu fii in stare sa scrii inteligibil in nicio limba?
Si da ai reusit YOU WON cea mai stupida intrebare pusa pe TPU, anul asta felicitiari Stiutoareo, se pare ca stii foarte bine sa pui intrebari stupide, continua poate cine stie o sa faci o cariera din asta
Um... what the hell are you doing on a Romanian website if you don't know Romanian?
Hei nu e vina mea stii ce greu e sa ai un frate ce stie aproape deloc engleza? el a scris si acum ma fac de ras ca si cand eu am scris! x-(x-(x-(