La 18 ani poti sa dai cadou daca ai carnet masina ( reala) sau un lantisor sau daca e fata bratara de aur ceva nu stiu sau sa ii aduci pe cineva care nu mai a vazut de mult si ii e dor de acea persoana cam atat FUNDA?
Un animalut, o camera photo,o petrecere surpriza, un inel, bijuterii,(daca e fata)sau daca ii place sa colectioneze i-ai ceva ce colectioneaza.
Bijuterii(daca sunt pentru o fata trebuie sa fie ceva elegant), hainute, ai putea sa faci un tablou cu voi 2 sunt cele mai dragute cadouri.:*
Cred ca ar trebui sa ii dai ceva semnificativ, care sa ii arate cat de mult ti la ea/el. Un filmulet cu poze de-ale voastre (facut in power point) ar insemna mult. Si, daca vrei, poti sa iei un pachet de foi si pe fiecare sa scrii cate un cuvant si sa formezi propozitii. De exemplu : ''La multi ani,...(numele ei/lui)! Ai mai imbatranit cu un an !'' Nu iti va lua mult! Dar, poti sa ii mai cumperi si un ursultet, mic, de plus pe care este scris ''I LOVE YOU''! - pare copilaresc, dar inseamna mult pentru cineva care chiar apreciaza
Buna1 un cadou destul se gragutz pentru o fata de 18 ani ar fi un costum se baie sau o trusa de machiaj
Un tort. Poiiiiiii ceva animalut un colier bratara de aur sau argint o carte ceva DVD o invitatie la film o petrcecere surpriza 2 sau 3 milioane acesorii pentru par sau in fine. Funda?
Buna!
Depinde daca e fata sau baiat. Dar in principiu ai putea sa ii cumperi ceva funny.gen o cutie de prezervative si ceva amuzant.depinde de firea lui/ei...eu de ex la ultimul majorat(la un baiat) am cumparat o cutie de prezervative si un cutit care avea si teaca, gen sabie in miniatura.si i-a placut.a fost ceva deosebit.Lasa tricourile ca astea sunt invechite. Sau poti sa ii cumperi o bricheta metalica daca e fumator/toare.
Sper ca te-am ajutat.
Buna! un cadou destul de dragut pentru o fata de 18 ani ar fi un costum de baie sau o trusa de machiaj
Gandeste-te ce isi doreste de de mult
daca nu stii, iai un accesoriu dragut de imbracaminte sau NISTE CHEI DE MASINA!
In cazul unei fete(fetele sunt foarte sensibile,dar nu sunt impresionate de lucruri mari) ai putea sa iei o veche fotografie de pe atunci cand erati mici,sa o modifici putin pe calculator(stii tu,efecte de culoare,o urare,etc)si apoi sa adaugi o rama, nu prea sofisticata, sau chiar una facuta de tine.In cazul in care nu esti prea creativ,respectivei fete ii poti lua ceva ce isi doreste foarte mult(nu prea imi vine sa cred ca nu esti atenta la ea cand spune,, vai, ce frumos(a) e (rochia)''Trebuie sa ai si putina dexteritate.In cazul unui baiat,de mare efect ar fi o bratara lucrata manual cu o inscriptie inspiarat,,Nu renunta acum'' sau,,Nu uita sa lupti, inainte sa renunti''. Daca nu stii sa faci asemenea bratari, poti comanda de pe net.Sau o sticla de chateau lafitte...Este de mare efect...
In cazul in care nu ti-am fost de foarte mare ajutor, iti recomand totusi sa-i dai doar niste bani.Crede-ma.De multe ori si eu priesc cadouri pe care nu le folosesc si nu ma incanta deloc.Mai bine sa isi cumpere el/ea cea ce-si doreste!
Un inel, un lantisor, o bratara, o haina, un accesoriu etc. ceva ce sa il poarte.
Sau ceva ce inseamna ceva, o pictura, un suvenir, un bibelou etc.
Bani, masini, case etc. astea sunt ceva ce parinti ti-ar daruit lol, mai mult sa iti faca viata usoara decat sa insemne ceva.
Pana la urma nu prea conteaza ce anume daruiesti, sa fie din iubire.
Incearca sa afli ce ii place persoanei respective, mie de exemplu imi plac armele albe. x)
catalin542000 întreabă: