| mariaciu a întrebat:

Ieri am gasit o barza cu piciorul rupt si astazi am dus-o la farmacia veterinara dar ei au refuzato spunand ca nu-i pot face nimic si ca nu isi mai revine
Vreau sa stiu unde pot sa o duc sa fie ingrijita ca nu mananca deloc sunt din Piatra Neamt

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Bravo! Ai aflat si tu, in sfarsit, ca farmacia veterinara n-are treaba cu animalele si ca un animal sau pasare se duce la un medic veterinar. E ca si cand te-ai duce tu sa te opereze la farmacia umana. Asta este din cauza ca multi se duc la farmacie sa afle ce boabe le trebuie pentru o boala. Eu as da o lege ca farmacistele sa fie arestate cand dau sfaturi medicale. Romanul face totul dupa ureche.

| Felys a răspuns:

Daca are piciorul osul rupt trebuie operatie, ce veterinar de la noi sta sa opereze berze?

| Vikaa a răspuns (pentru Felys):

Mai ales ca in facultatea de medicina veterinara inca se studiaza pe manuale ceausiste si e trist.

| Salontanul a răspuns (pentru Vikaa):

laughing Glumesti? E vinovata facultatea ca cineva se duce cu pasarea la farmacie si nu la medic veterinar? Doamne fereste? Cand ai avea apendicita sa te duci la farmacia umana sa te opereze!

| Salontanul a răspuns (pentru Felys):

Serios? N-am stiut ca la farmacia veterinara sunt si medici veterinari! Si n-am stiut ca la farmacie trebuie sa se faca operatii! Poti sa-mi spui in ce tara din lume se face asta?

| Felys a răspuns (pentru Salontanul):

La mine depilda medicul veterinar are si farmacie, vinde si mancare de animale si tot acolo si opereaza, bine nu berze dar cate o castrare se descurca.Sunt multe cabinete veterinare care au si medic si magazin si farmacie la un loc

| Vikaa a răspuns (pentru Felys):

Exact,dar ce sa stie el, rad.Cand m-am dus cu papagalul la veterinar a fost viu, l-am luat mort.

| Salontanul a răspuns (pentru Felys):

Astai unul din putinele cazuri. La mine fostul medic veterinar vinde pentru plante si farmaicia este condusa de o femeie farmacist.

| TheGentleman a răspuns:

Salut. Ia legătura cu Asociația Prietenii Berzelor. Ei se ocupă cu așa ceva.

Address: XVI, Cristian 557085
Phone: 0723 327 931