Bravo! Ai aflat si tu, in sfarsit, ca farmacia veterinara n-are treaba cu animalele si ca un animal sau pasare se duce la un medic veterinar. E ca si cand te-ai duce tu sa te opereze la farmacia umana. Asta este din cauza ca multi se duc la farmacie sa afle ce boabe le trebuie pentru o boala. Eu as da o lege ca farmacistele sa fie arestate cand dau sfaturi medicale. Romanul face totul dupa ureche.
Daca are piciorul osul rupt trebuie operatie, ce veterinar de la noi sta sa opereze berze?
Glumesti? E vinovata facultatea ca cineva se duce cu pasarea la farmacie si nu la medic veterinar? Doamne fereste? Cand ai avea apendicita sa te duci la farmacia umana sa te opereze!
Serios? N-am stiut ca la farmacia veterinara sunt si medici veterinari! Si n-am stiut ca la farmacie trebuie sa se faca operatii! Poti sa-mi spui in ce tara din lume se face asta?
La mine depilda medicul veterinar are si farmacie, vinde si mancare de animale si tot acolo si opereaza, bine nu berze dar cate o castrare se descurca.Sunt multe cabinete veterinare care au si medic si magazin si farmacie la un loc
Astai unul din putinele cazuri. La mine fostul medic veterinar vinde pentru plante si farmaicia este condusa de o femeie farmacist.
Salut. Ia legătura cu Asociația Prietenii Berzelor. Ei se ocupă cu așa ceva.
Address: XVI, Cristian 557085
Phone: 0723 327 931
AlexMaftei2001 întreabă:
Alesia22 întreabă: