| Claudiu709 a întrebat:

Ieri la emisiunea "Plasa de stele", am vazut cateva fete la un magazin de imbracaminte. Ele intrau in cabina cu o rochie si in 2 secunde ieseau afara purtand rochia.Cum se schimba asa repede?(miar prinde bine dimineata inainte sa merg la scoala). FUNDA cui imi spune!

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Era o farsa...
In realitate fetele alea erau gemene!
si cand intra o fata in cabina, iesea cealalta imbracata deja!

| andrutza1323 a răspuns:

Pai erau 2 gemene.si cand intra una iesea cealalta.SI la cealalta care s-a schimbat de mai multe ori a a facut asa: cat se schimba una cealalta iesea afara si cat cealalta iesea afara aialalta se schimba big grin Au si spus in public big grin

| SmileSiAtat a răspuns:

Era o iluzie opticawinking

| MeAndJustMe_8802 a răspuns:

A fost o farsa! erau 2 sori cemene la prima si la a doua la fel! A si zis! Fundaa te rog ca e prima!

Imi dai Fundaaa?

A fost o farsa! Erau doua perechi de gemene! funda!

| happycolour a răspuns:

Este o iluzie folosita de foarte multi iluzionisti, pur si simplu sun facute in asa fel incat sa le poata lua una pe deasupra celeilalte foarte usor. Daca erai atent observai ca atunci cand a iesit din cabina nu mai era nicio rochie acolo, decat cea gri de pe ea, sub care erau toate celelaltebig grin

| LollA_8553 a răspuns:

Pai era facut prin magie

| LollA_8553 a răspuns:

Era facut prin magie si atunci cu pompierul era inca o fata geamana ei si aia era deja inbracata si iesia, iar acolo cred ca era un dulap sau o intrare si asa a iesit atunci