anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi apare o chestie in pc "Virtual memory minimum too low" .cine imi poate spune despre ce este vorba si cum pot rezolva problema?happymersi

8 răspunsuri:
| Andreea24 a răspuns:

Sau ai memoria prea plina. Incearca sa faci putina curatenie prin calculator, sa mai stergi unele din programele, jocurile, pozele, etc care nu iti mai folosesc. Mai poti descarca de la acest link http://download.cnet.com/TuneUp-Utilities-2009/3000-18512_4-10206416.html un program ce iti va ordona si el putin memoria calculatorului. Acesta are printre altele functia de a sterge unele fisiere, pe care tu nu le vezi dar care nu iti sunt folositoare.
Succes.

| ejaxz a răspuns:

Ai memoria prea mica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai memoria RAM prea mica, intra pe mess si te ajut ce sa faci... diaconunicolae58

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ai memoria prea mica @pufi?hee hee
Ce chestie, pai daca deschizi toate programele!
Lasa ca vb pe mess happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mica nu ehappyin C : nu pot sterge unele fisiere pentru ca imi arata ca sunt ascunse.si loc gol foarte putin a mai ramasconfused. am incercat le sterg si cu alte programe dar nu imi permite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are nici-o treaba memoria ram cu memoria virtuala...Trebuie setata memoria virtuala la o valoare mai mare. O cautare pe net si gasesti rezolvarea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca ai memoria scazuta si trebuie eliberat spatiu din D/; C/ ETC

| clausisme a răspuns:

Mai cumperi niste RAM