anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi cer scuze iditorului / editorilor, am fost iritat și am generalizat, mai greșesc și eu, nu sunt perfect.
Am văzut ca și alții se plângeau ca le-a fost șterse întrebările, credeam ca aveți ceva personal cu mine, am folosit un limbaj nu tocmai ok care nu ma reprezinta pe mine ca om, doar am vrut sa pun o întrebare legata de ce pot folosi ca autoapărare și na, știu ca am jignit făcând o generalizare către Romani Si Tigani și hemofobie, nu am nimic cu nimeni, cu nici o rasa, sau cu vreo persoana care are o alta înclinație sexuala, fiecare suntem diferiți.
Eram doar supărat ca am fost atacat fără motiv de multe ori de către tigani și am vrut sa știu ce pot folosi ca autoapărare, nu e ușor sa trăiești printre unii care nu au altceva de făcut decât sa atace pe unii și pe alții fără un motiv.
Toate cele bune!

Răspuns Câştigător
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Sunt uni care vor sa fie neapărată zguduiți și nu știe cum sa facă te înțeles foarte bine dar cu mine nu le merge nu le permit deloc și de mine sau legată uni dar nu le-am permis am intrata in ei i-am tras de urechi se mai întâmpla nu știu ce sa zic Dumnezeu să-ți dea puterea sa poți îndura pierderea ei ai grija de tine numai bine

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i nimic. E de apreciat ca ti-ai cerut scuze happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mersi gusticel.laughing

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu-i nimic nimeni nu este perfect

( Nu sunt editor )

| anonim_4396 explică (pentru GraniniCuPiersica):

Da, mersi manhappy e foarte greu sa trăiești fără parinti, și sa mai te atace și unii fără motiv când tu ești un om liniștit.
Asta e, ce o sa mi se întâmple mie personal în viata de zi cu zi ma va privi strict pe mine, intenția mea era sa pun o întrebare legata de ce sa folosesc ca autoapărare când sunt atacat, nu e prima oara când o pățesc. Lui maica-mea niște țigănci iau furat toate inelele de pe mana, aducă o amenințat-o și de frica i le-a dat.
A băgat-o in mașina si au jefuito.si asa nu mai contează ca e moarta acum maica-mea, dar ziceam asa ca idee sa vada lumea în ce Tara trăim cu asa oameni.
Eu nu sunt troll, sa pun întrebări în bătaie de joc ca alții, sa îmi fie șterse întrebările.
Dar am înțeles de ce mi au fost șterse întrebările.

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru anonim_4396):

Evitai certurile și scandale nu-și au rostul nu-ți bate capul cu oameni limitați fără viața in ei lăsai in plata lor nu te Mai necaji Dumnezeu este sus el vede totul

| anonim_4396 explică (pentru GraniniCuPiersica):

Eu evit man îți dai seama, dar uneori unii cauta motive aiurea sa se lege de tine, sa îți facă rău, mie nu imi place violenta dar nici sa iau bătaie nevinovat nu îmi convine. Eu nu am treaba, eu mai mult stau pe acasă, nu prea ies afara, sunt afectat de moartea mamei mele, nu mai caut anturaj cu nimeni...îmi vad de ale mele. Dar oamenii ăștia și o cauta cu lumânarea.
Cred ca ar trebui încheiat subiectul, dacă voi păți ceva și asa nu are cine sa ma ajute sunt lupul singuratic. Am neamuri care cunoaște oameni importanți, cu influenta, dar vad ca nu le interesează soarta mea. Asta e, ma voi descurca singur asa cum mam descurcat și acum.

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt uni care vor sa fie neapărată zguduiți și nu știe cum sa facă te înțeles foarte bine dar cu mine nu le merge nu le permit deloc și de mine sau legată uni dar nu le-am permis am intrata in ei i-am tras de urechi se mai întâmpla nu știu ce sa zic Dumnezeu să-ți dea puterea sa poți îndura pierderea ei ai grija de tine numai bine

| waldeinsamkeit a răspuns:

E cam amusant laughing)

| anonim_4396 explică (pentru waldeinsamkeit):

Ce anume e amuzant? happy ca niște țigănci au fefuit o femeie de 72 de ani și cu piciorul rupt și bolnava? Legat de homofobie era strict vorba ca i-am făcut homo ca toți care au avut ceva cu mine nu au avut curaj sa se bata cu mine 1 la 1 sau pus mai mulți pe mine... Dar nu mi contează... vin acuși sărbătorile, e mai ok sa fim buni unii cu alții, și nu doar ca vin sărbătorile..ar trebui sa fim tot timpul mai buni unii cu alții și s mai lăsăm de la noi câteodată, nimeni nu e perfect.

| Invictusman a răspuns (pentru anonim_4396):

Jefuit*

| waldeinsamkeit a răspuns (pentru anonim_4396):

Respect omule pentru atitudinea pacifistă, și nu doar în real

dar m-a amuzat "anunțul" către administrație, un fel de invocație retoricălaughing
las că-i bun amice, ești ce trebuie