| m3mimixxx a întrebat:

Imi dati si mie niste idei de cadouri pentru profesori? Va rog! Va veni ziua dirigentei mele si nu stiu ce sa-i iau.

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Bună! Pentru că există multe momente în care vrei să-ţi exprimi recunoştinţa faţă de profesorul tău favorit însă nu ştii exact ce cadou s-ar potrivi cel mai bine ocaziei, iată o listă de posibile cadouri pentru profesori :

- Clasicul buchet de flori din partea clasei;
- O cană cu "Cel mai bun profesor";
- O diplomă cu "Cel mai bun profesor" cumpărată / făcută de copii;
- O poezie scrisă de copii;
- Un tricou cu "Cel mai bun profesor" / poză cu clasă;
- O carte cu autograful tuturor copiilor;
- Poze înrămate cu clasă / din excursii / de la serbări;
- O floare de la fiecare copil în parte;
- Un coş cu fructe;
- Bilete la teatru / operă / film;
- Un medalion de aur.

O zi bună! Te pup! happy

8 răspunsuri:
| poesia a răspuns:

Pai o carte (depinde de obiectul pe care il preda), o icoana pe lemn, ceva de artizanat, un tricou "Cel mai bun profesor"si o poza cu clasa, un buchet de flori sau daca ii iei un cadou substantial ii iei doar o floare ca simbol, o cana cu poza voastra, si o felicitare cu semnaturile voastre.
Sper ca macar o idee ti-am dat! pooop

| viatadecacatt a răspuns:

Ii poti cumpara o pereche de cercei, o bratara din aur sau argint, puteti pune bani toata clasa sa ii luati un set de parfum.

| michaeljacksonismystar a răspuns:

Poti sa-i cumperi: o esarfa de calitate, un parfum bun, o geanta, bijuterii etc.Noi anul acesta i-am cumparat o geanta neagra din piele, o esarfa si un buchet de flori. Dar te sfatuiesc sa nu mergi pe imbracaminte!

| EUSIATIT a răspuns:

Nimic are salariu. nu crezi? parintii tai muncesc la fel ca si ea las o ca i trece.sai cumpere totul ei

| octavianpas a răspuns:

O carte interesanta, un album, o icoana, un buchet de flori.

| lynysyk a răspuns:

Incepind cu un tablou, o vaza cu flori artificiale, un suvenir legat de scoala...

| carmensytah a răspuns:

Poti cumpa multe, dar e foarte important sa stii ce-i place, iar daca nu stii cumpara ceva neutru, de exemplu:un tablou cu flori uscate sau facute din material, o icoana, daca poarta bijuterii puteti cumpara un set finut si dragut, oricum eu cred ca intotdeauna se apreciaza gestul si nu cadoul, sper ca am reusit sa te ajut, te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, am nevoie si eu de un sfat. Sunt la finalul clasei a 8 si trebuie sa cumparam ceva pentru profi. n-am nici o idee ce. id meu este biencutza _0864 si va astept cu opinii. mersi frumos si pup