| ZapaciLaa a întrebat:

Imi dati si mie niste statusuri gen asta:
Ma iubesti? Eu nu.
Ma pocnesti? Te pocnesc.
Ma barfesti? N`ai decat.
te-am insultat? Foarte bine, meritai.
Copilaroasa? DA pentru ca asa vreau.
Rea? Cu cine merita.
Bunul meu simt? Depinde de al tau.
ti-am zis ca te iubesc? Am fost sincera.
Indragostita? In fiecare zi de altu.
Geloasa? Doar daca am pe cine.tonguehee hee!

Răspuns Câştigător
| dydydydy a răspuns:

Hello! Nu vezi ca esti prost?laughing. Lasa vrajeala ieftina oh go on. Ai zis ca tarfa e mai importanta smug. Acum ce faci? thinking Vii iar la mine? rolling eyes. http//:sm3ch3rutzu.ho5.com
N`am uitat nici eu nici tu cum ne jucam N`am uitat cat de usor culmea pe cer o atingeam =p~.
Am invatat ca unii vin si pleaca, lasa ca o sa treaca!
Lasa-te purtat de vant. Va fi bine, pe cuvant!
Noi suntem îngeri doar cu o singura aripa, nu putem zbura decât îmbratisati.
Fiecare zi e speciala. Oricum e plin de atractii. Iar daca nu vii tu, nu-i nimic! Vin altii :].
Am crezut ca poate ajungem undeva :]. Da n`am ajuns oh go on.
Hai. Vino. Lipeste`te de mine love struck.
Nimeni nu-ti da. Daca nu dai.
Pur si simplu e perfect love struck. Ma pierd in bratele lui love struck.
Nu e genu` prea romantic. Da ea l-a scos din minti love struck.
Il simt aproape langa mine-n zilele reci. E acea senzatie care te ajuta sa treci love struck.
Pierdem persoane dragi sau le lasam usor sa plece straight face.Si ne consolam rapid cu gandul ca orice trece oh go on.
Cu toate astea eu inca cred in pagini din povesti de iubire! love struck.
Lumea mea se invarte intre vise, iluzii si orgoliu. Sunt perfect imperfecta de cand ma stiu. Doar ca am curaj sa fiu cine sunt :].
Cer, soare, doi copii indragostiti, vant, petale love struck.
Din cand in cand isi face din nou loc in inima lui. Si nu va putea uita niciodata ca a fost o parte din el candva …
O privire day dreaming. Amandoi stii? Asta e tot ce ne-a legat inca din prima zi si soarele va straluci cand impreuna vom fi. love struck.
Ma atingi. Ma vindeci. Ma saruti. Ma spinteci. Ma privesti. Ma omori. Dar as face-o pana in zori! love struck.
Lacrima din ochi pare sa danseze pe ritm de fericire stie sa vibreze! love struck.
Suntem doi actori. Jucam un rol ciudat. Cu scene pe care nu le-am mai repetat. Si e multa drama uneori si comedie.
Cand totul e de vis. Totul se duce cand luminile s-au aprins :-

0 răspunsuri: