Hello! Nu vezi ca esti prost?. Lasa vrajeala ieftina . Ai zis ca tarfa e mai importanta . Acum ce faci? Vii iar la mine? . http//:sm3ch3rutzu.ho5.com
N`am uitat nici eu nici tu cum ne jucam N`am uitat cat de usor culmea pe cer o atingeam =p~.
Am invatat ca unii vin si pleaca, lasa ca o sa treaca!
Lasa-te purtat de vant. Va fi bine, pe cuvant!
Noi suntem îngeri doar cu o singura aripa, nu putem zbura decât îmbratisati.
Fiecare zi e speciala. Oricum e plin de atractii. Iar daca nu vii tu, nu-i nimic! Vin altii :].
Am crezut ca poate ajungem undeva :]. Da n`am ajuns .
Hai. Vino. Lipeste`te de mine .
Nimeni nu-ti da. Daca nu dai.
Pur si simplu e perfect . Ma pierd in bratele lui .
Nu e genu` prea romantic. Da ea l-a scos din minti .
Il simt aproape langa mine-n zilele reci. E acea senzatie care te ajuta sa treci .
Pierdem persoane dragi sau le lasam usor sa plece .Si ne consolam rapid cu gandul ca orice trece .
Cu toate astea eu inca cred in pagini din povesti de iubire! .
Lumea mea se invarte intre vise, iluzii si orgoliu. Sunt perfect imperfecta de cand ma stiu. Doar ca am curaj sa fiu cine sunt :].
Cer, soare, doi copii indragostiti, vant, petale .
Din cand in cand isi face din nou loc in inima lui. Si nu va putea uita niciodata ca a fost o parte din el candva …
O privire . Amandoi stii? Asta e tot ce ne-a legat inca din prima zi si soarele va straluci cand impreuna vom fi. .
Ma atingi. Ma vindeci. Ma saruti. Ma spinteci. Ma privesti. Ma omori. Dar as face-o pana in zori! .
Lacrima din ochi pare sa danseze pe ritm de fericire stie sa vibreze! .
Suntem doi actori. Jucam un rol ciudat. Cu scene pe care nu le-am mai repetat. Si e multa drama uneori si comedie.
Cand totul e de vis. Totul se duce cand luminile s-au aprins :-
stefanst2312 întreabă: