Orice lucru pe care îl faci pentru prima dată implică o anumită cantitate de stres. După statistici transportul aerian este mai sigur decât cel terestru. Când vei ajunge sus şi vei privi prin hublou priveliştea oferită de înălţimea la care eşti, te va face să uiţi de frică. Dacă vei întâlni şi nori şi vei zbura pe deasupra lor, va fi iarăşi o experienţă de neuitat dându-ţi iluzia spaţiilor arctice.
Nu are de ce sa-ti fie frica, este cea mai minunata calatorie pe care o poti avea, incearca sa citesti o carte, sa asculti muzica si sa te bucuri ca esti printre norisorii aia pufosiInvinge-ti teama, asa am zis si eu prima data si astazi este cea de a-18-a calatorie a mea cu avionulBafta si zbor cat mai placut!
Mi-a placut raspunsul de mai jos:X. daca ai fost, sper sa fi fost bine, daca te vei duce, succes si iti tin pumnii:X
si eu am avut aceasta teamasi mi-am invins`o:X am fost cu avionul si la intoarcere deja nu mai aveam probleme.
Buna, avionul este cel mai sigur misloc de transport, este o sansa de 1la 10000 sa faci un accident, apoi mai este si dumnezeu, am sa ma rog pentru tine si pentru calatoria ta. curaj si incredere.
Stai linistita, nu ai de ce sa iti fie frica Si eu cand am mers prima oara cu avionul mi-a fost frica si nu s-a intamplat nimic Cum spun si alti utilizatori dupa aici "este sansa de 1 la 1 000 ".
Stai acasa
cine te pune sa pleci prin tari straine?
du`te intr-un loc care nu necesita zborulcu avionul
Io am fost cu 6 avioane stai calma nu se va intampla nimic (de fapt ti se infunda un pic urechile la decolare) mie mi-a placut cu avionu sper sa iti placa si tie
Pai mai intai ar trebui sa te uiti la starea vremii, sa vezi daca nu e ceata si daca mergi cu un avion care e in stare buna. Apoi ar trebui sa fii optimista.
Ai o teama.Toti oamenii se tem.
Trebuie sa iti invingi frica, altfel nu o sa poti merge.
Aici e vorba despre cum vrea Dumnezeu. El decide daca avionul se va prabusi sau nu.
Daca nu risti, nu castigi.
Cu alte cuvinte daca nu incerci sa mergi cu avionul, o sa iti fie la fel de frica.
Simplu : cand decoleaza sau aterizeaza eu imi iau castile si dau muzica la maxim iar apoi inchid ochi si daca e cineva langa mine pe care il cunosc il strang tare de mana, in schimb cand zboara nu o sa simti nimic
poesia întreabă: