anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de baiatul ala Aron Adrian de la Romanii Au Talent! Ce pot face ca sa nu ma mai gandesc la el?

Răspuns Câştigător
| kameleonic a răspuns:

La varste mici(mai ales la fete) se intampla des chestii de genu. Poti sa incerci sa iei legatura cu el, asta daca te ajuta cu ceva, ca sincer nu e vreo mare vedeta. Oricum o sa pui ochii pe altcineva si o sa-ti treaca repede, asa se intampla mereu la varste de genul. Uita-te la filme, seriale pana intalnesti alt baiat care sa-ti placa (de data asta in REAL LIFE), sa-ti iei gandul de la el ( daca chiar vrei asta cu adevarat )! Succes!

9 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Trebuie sa te indragostesti cat mai repede de cineva care iti este aproape.

| iiPuffy a răspuns (pentru zdrangoi):

Imi este foarte greu să ști! Eu nu pot incepe o relatie cu cel mai bun prieten!

| zdrangoi a răspuns (pentru iiPuffy):

Nu asta ti-am sugerat.
Ce nu mai exista si altcineva?
Oricum ar fi nu trai din iluzii pentru vei pierde mult in viata.

| valentingb a răspuns:

De ce sa nu te gandesti la el? Esti la varsta la care trebuie sa visezi... happy
Uite, fie iti cauti un prieten, fie gasesti ceva de facut, o ocupatie, care sa te duca cu gandul de la el.

| Fatamuntilor a răspuns:

Gandeste-te ca e,, luat''

| ReusxD a răspuns:

Caută-ţi, o persoană din oraşul tău, şi să fii prietenă cu aceea persoană.
Nu te mai gândi la acel Adrian, gândeşte-te la prietenul cel nou.Cu siguranţă ai să-l uiţi.

| Mihaitzz a răspuns:

Exact..Cauta si gaseste o persoane cu care poti incepe o relatie!

Succes!

| xPikaChux a răspuns:

Pur si simplu nimic.O sa observi in curand pe cineva care sa-ti atraga atentia si o sa-l uiti pe Adiranhappy.Cu cat o sa incerci mai mult sa uiti de el cu atat o sa te gandesti si mai mult la el. Oricum, nu prea vad ce e rau in asta daca nu faci o obsesiehappy.

| idCyber a răspuns:

Iti faci un prieten din orasul tau.