Daca este in retea inseamna ca ai nevoie de internet! Asta inseamna in retea - reteaua fiind internetul!
DA, se poate juca fara internet, dar trebuie sa ai 2 (sau mai multe) calculatoare legate prin "LAN".
Doamne ce aud! Dacă nu ați încercat sau nu ați reușit să faceți o rețea, nu știți despre ce este vorba, atunci de ce vă place să încurcați omul?
Normal că se poate juca în rețea, creezi jocul(planșa), apoi ceilalți în loc să caute la internet sau favorit, vor cauta la secțiunea Lan.
Rețeaua apare între 2 sau mai multe calculatoare, rețeaua e rețea(rețea locală) și internetul este internet(rețeaua mondială de calculatoare).
Am jucat și eu cu niște prieteni counter strike în 12 persoane, am conectat calculatoarele în rețea cu ajutorul unui switch și nu am avut nevoie de internet.
Poti sa joci doar cs condition 0 sau cs bestial fara net dar joci impotriva calculatorului
Ce oameni fara minte.
Daca deja au zis multi ca in retea (LAN) se poate. De ce mai apareti cu, comentarii aiurea?
Da,trebuie sa fiti conectatzi cum zici u ''retea'', am avut si eu in cartier o retzea si jucam CS, FIFA etc
Salut!
Se poate juca doar in LAN. Adica doar cu calculatoarele paralele (in retea)
Bafta!