| claudia1985 a întrebat:

Imi poate spune si mie cineva ce inseamna cand visezi sarpe? mereu visez serpi, o doamna mi-a zis ca ar insemna copil

66 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai visat ssi tu serpii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat ce ti-a spus, asta inseamna ca esti bantuita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand visezi sarpe insemna ca ai dormit pe frimituri. Eu una cred ca este vorba despre altceva, dar asa se spune din stavechile randuieli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce visez? Dictionar de vise, Interpretarea viselor. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea! Dictionarul tau de vise. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna.
Sarpe
Interpretare vis - Sarpe
- sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.

Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis.
A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor.
A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri.
Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii.
Tradare de unde nu te astepti; planurile tale nu se vor indeplini; iar
evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa va sperii, dar bunica-mea s-a trezit din somn acum doua saptamani foarte speriata din cauza unui sarpe pe care la visat, iar acum cateva zile a murit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claudia cand viszi searpe inseamna ca tea fost frig:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu nu visez nimic noaptea big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu visez uneori serpi dar mama sp ca trebuie sa te rogi seara de aceea tot visam serpi pentru ca nu te rogi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu s-ar putea mama mi-a zis ca inseamna ceva de bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca, cand visezi serpi inseamna ca cineza iti zice ca te iubeste dar de fapt de uraste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inseamna copil, stai linijtita...inseamna ca cineva vrea sa-ti faca rau si ai multi dusmani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am visat o data un sarpe dar a fost prieten cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand visezi sarpe. zice ca o sa ai un drum de facut un drum lung in care... daca nu stai atenta s-ar putea sa nu te mai intorci... o problema in familie. poate te va intoarce de la drumul tau inspre moarte stai atenta in viitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva de sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta cred si euu copil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proasto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarpele este un semn rau in orice vis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sigur ii de rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde cati ani ai de obicei inseamna viscol eu asa stiu nu o contrazic pe doamna aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai spune ca se schimba vremea, sau iti este frig cand dormi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subconstientul te avertizeaza ca ti se va intampla ceva de bine sau de rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca iti e frig.soareci inseamna sarcina! acum, de la om la om si e bine sa tii minte visele si cu timpul o sa vezi ce-i bine pentru tine si ce e rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am invisat aseara urat eu ma numesc cati si AN 16 ANI VA PUP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul nu cred in vise, adica visele nu vin de la diavol sau de la altcineva, ele sunt percepute de subconstient astfel, daca de exemplu facem o mica iesire la mare sau la munte, visam in seara respectiva ca suntem la munte respectiv la mare subconstientul lucreaza cum am continua aventura ceea ce am facut-o in ziua respectiva sau poate acum 2-3-4 zile depinde...

| silvia_2359 a răspuns:

De pinde cum visezi sarpele, exista dupa unii multe interpretari.Iti las aici unele interpretari, sper sa te ajute sa gasesti raspunsul.
sarpe defaimare, inselaciune,, ura, tradare;

sarpe - avand fericire;

sarpe - calcand prieteni credinciosi;

sarpe - de casa suferinta in dragoste, partenerul tau de viata iti este necredincios;

sarpe - doar il vedem tradare, situatie compromitatoare;

sarpe - doarme esti absolvit de activitate;

sarpe - fugind vreme tulbure, vijelie, vant mare;

sarpe - in iarba noroc in amor;

sarpe - mai, multi neplaceri, femei viclene te vor amagi;

sarpe - mare esti inselat;

sarpe - mic necazuri;

sarpe - muscandu-te femeie vicleana vrea sa te zapaceasca;

sarpe - te musca reusita in activitate;

sarpe - vazand unul frumos tentatie, pacat, intelepciune;

sarpe - zvarcolindu-se ai dusmani.

| loredanaFS a răspuns:

Buna. Uite aici interpretarea completa a viselor cu serpi: http://fetelestiu.ro/......ezi-sarpe/

| stefi26 a răspuns:

Dusmanie,ura,dispret etc

| julius a răspuns:

Cauta aici la litera S : Interpretare-vise : Vise-vise cu litera S

Întrebări similare