Iti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde reviziundu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:
* - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
* - ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
* - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Iti multumim din suflet pentru dedicarea si implicarea ta
Comunitatea TPU
Iata raspunsul tau:
Serpii reprezinta inconstientul sau elemente reprimate care invadeaza constientul uman. Freud l-a considerat un simbol falic (sexual). Majoritatea viselor despre serpi sunt neplacute, degajand teama si anxietate. Uneori poate avea conotatii sexuale, alteori poate reprezenta elementele negative ale vietii noastre care ne impiedica progresul si ne ameninta. Pentru altii poate fi un simbol pozitiv, ca simbol al intelepciunii spirituale. Totusi una dintre interpretari ar fi legata de faptul ca va simtiti amenintata de un pericol, poate chiar o persoana din anturaj, de la care nici nu va asteptati, adeseori barbat, si care va este potrivnic, din cauza lui simtindu-va in nesiguranta. Acest vis este un avertisment cu privire la prudenta cu care trebuie sa actionati intr-o actiune in care va simtiti nesigur Mai poate exista si o oarecare teama fata de barbati in general, conotatiile sexuale, daca va simtiti vizata de acest amanunt, anuntandu-va ca aveti o oarecare raceala sau chiar teama fata de acestia, fata de sex in general. Poate ati fost ranita pe plan emotional, din aceasta cauza va refulati unele trairi pe care nu doriti sa le mai traiti ca nu cumva sa mai fiti inca o data ranita. Dar luati in considerare ca sarpele din vis nu v-a muscat, deci puteti sa tineti piept pericolului care va ameninta. Nu lasati trairile din interior sa va subjuge si realitatea palpabila.
Ce visez? Dictionar de vise, Interpretarea viselor. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea! Dictionarul tau de vise. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna.
Sarpe
Interpretare vis - Sarpe
- sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.
Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis.
A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor.
A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri.
Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii.
Tradare de unde nu te astepti; planurile tale nu se vor indeplini; iar
evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta;
Eu unul nu cred in vise, adica visele nu vin de la diavol sau de la altcineva, ele sunt percepute de subconstient astfel, daca de exemplu facem o mica iesire la mare sau la munte, visam in seara respectiva ca suntem la munte respectiv la mare subconstientul lucreaza cum am continua aventura ceea ce am facut-o in ziua respectiva sau poate acum 2-3-4 zile depinde...
eu am visat ca am omorat multi serpi, ajutat de fratii si suroriile mamei... recent nu am vazut serpi... nu inteleg, semnifica ceva?