| black1white a întrebat:

Imi pot schimba numele de utilizator pe facebook? daca da, cum se face? funda pentru cel mai explicit si mai clar raspuns

Răspuns Câştigător
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

E foarte simplu. Sus unde`i Contul Meu da`i click acolo si dupa da`i la Setarile contului da`i click acolo iar dupa vezi multe optiunii si cauti unde scrie Nume, iar numele tau de pe FB.

4 răspunsuri:
| Tamyna a răspuns:

Contul meu (dreapta sus). setarile contului ...nume ...si dai schimba (sau clik ) pe el si modifici in casuta succeswinking

| Millanteria a răspuns:

Bun, deci, prima data click aici: https://www.facebook.com/editaccount.php?ref=mb&drop. Asa. Aici scrie pe primul rand "nume". Dai click pe "schimba" care e langa el, si apoi iti schimbi numele, prenumele, cu ce vrei tu. Apoi dai "salveaza modificarile" si, gata! Pupici!

| daiana15 a răspuns:

Dai click in dreapta sus unde scrie "contul meu".
Apoi dai click pe "setarile contului".
Apoi iti apare o lista cu diferite setari.adika daca vrei sa iti schimbi parola sau daca iti dezactivezi contul.
Si ca sa iti schimbi numele dai click pe prima setare "nume".
Iti apare "Full Name" si acela este pentru ati modifica numele( ai 5 sanse. dupa aceea nu ti-l mai poti schimba.si butonul acela cu sageata in jos este pentru a -ti alege un nume dintre cele care le-ai pus in trecut).
Tu iti scrii numele care il doresti in prezent la "Nume alternativ"(ii mai jos de full name).
Succes:**!
Si sper ca te-am ajutat happy!