Alllinna nu pot sa il fac undeva la vedere ma vede mama . si inainte sa imi faca gaura imi da o solutie care imi amorteste gura mai multe ore si nu mai simt nimic, doar ff putin.Eu intrebam daca dupa ce nu mai e amortita gura ma va durea?
Mai ramane in creier sa va puneti! Sincer nu vad rostul lor. Sunt de parere ca alllinna are dreptate. In urechi, sprancene, buric, sfarcuri dar si acolo unde nu trebuie... va puneti?! Eu zic sa fi serioasa si sa-ti vezi de tine asa cum esti ca este mai bine!
Io am avut in limba si prima saptamana n-am mancat normal...si da doare in limba, se umfla, sange nu mi-a curs mai deloc.
iti recomand sa nu-ti bagi acolo ca va durea foarte tare, si cine stie ce alte probleme...
Pfff. 3 fete de la mine din clasa si-au facut acolo sub limba la pielea aia ( acum 3, 4, 5 zile ) si nu au nimic si la una din ele pielea aia era mai groasa si un pic i-a curs sange si a duruto un pic dar la mine e subtire si nu ma doare deloc
Am si eu o intrebare la tine.
Daca te da cu "solutie" pe limba, eu zic ca automat cat timp iti face pierce-ul mai inghiti si saliva+solutia aia. Nu e posibil sa-ti amorteasca stomacul? ce te faci atunci? Eu mi-am facut pierce normal in limba.si a durut putin. pentru ce te mai dai cu solutie, daca pielita e subtire si nu te doare, cica?
te sfatui sa-ti pui pierce normal in limba si sa ti-l faci mai in spate.iti cumperi un pierce de silicon si abia de se vede in gura.
Doamne fereste! Draga mea. Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti! Gandeste-te foarte bine la ceea ce faci! Nu stiu. Mie mi se pare o prostie. Nu pentru ca as avea ceva cu pierce-urile... Dar... In zona in care spui tu... Nu ii vad sensul... Scumpo daca vrei neaparat un pierce... Fa-ti altundeva... Undeva la vedere. Daca vrei neaparat. Ok.am inteles si argumentarea ta. Dar nu stiu... Eu nu pot intelege cu ce te face mai frumoasa acel pierce. Faci ce vrei. Imi cer scuze daca te-a deranjat raspunsul meu... dar eu mi-am spus opinia. Numai bine!
Daca aceleasi 3 fete din clasa de la tine se ca*a in triunghi, faci si tu la fel?
Doamne Dumnezeule, pupa-ti-as talpile, dar ce vrei, sa ramai fara sange? cati ani ai, 14, 15? Offfffff
Iti va curge sange pentru ca e o zona foarte vascularizata, se va vindeca greu deoarece e umezeala, exista pericolul de infectie, cat despre alimentatie o perioada trebuie sa uiti de ea pentru ca nu vei putea manca. O colega de a fiicei mele care a facut acelasi lucru dupa o saptamana de "post" a mers la medic pentru ca nu mai putea suporta durerea.Mai bine renunta, eu personal nu te sfatuiesc sa faci asa ceva.
In mod sigur. Dar nu crezi ca ar fi mai bine sa nu risti? Si sa stii ca, chiar daca nu-i vei spune mamei tale acum, tot va trebui sa-i spui, daca, Doamne fereste, te vei infecta.Asa ca mai bine stai cuminte! E cel mai bine pentru tine, dar si pentru mama ta care, probabil, s-ar supara, daca ai face asa ceva.Si nu cred ca iti doresti sa o superi, nu?
Mai, esti influentabila. Nu e bine, ce te doare pe tine ce face X? Poate sa-si faca toata clasa, daca eu nu vreau, pai nu-mi fac. Nu te mai lua dupa altele. Cu ce-s ele mai interesante? Cu nimic.
Pfffff... e data dracu situatia ai putea da in trichineloza sau in cel mai rau caz in ciuma bubonica oricum eu am facut tot posibilul sa te incurajez in felul meu
Pot sa-ti dau un sfat... aproximativ 2 saptamani o sa mananci numai lichide cu paiul.
ti-ai mai facut sub limba? nu doare deloc. pielita aia pur si simplu se gaureste. eu am de cateva luni si nu doare deloc. mi s-a rupt la un moment dat pielita aia din cauza ca am tras prea tare de el si mi-a curs putin sange si tot nu a durut. si a doua zi mi l-am facut din nou. si acum il am si e ok. deci fa-ti! nu doare. si nu e nevoie de **** de ala de amortit. si vezi cine ti-l face, pentru ca daca nu stie si ti-l face prea in spate, acolo ai vase de sange si ti se pot sparge. deci sa ai incredere in persoana care ti-l da! c'ya
Buna acum 8 ore mi-am facut pirce sub limba in pilitza aia subtire, iti spun sinker ca imi place foarte mult nu a fost dureros absolut deloc, am folosit branula verde si lidocaina pentru amortire...nu doare absolut deloc crede`ma...de umflat se va umfla te va inkomoda putin la inceput dar in 2 max 3 ore te obisnuiesti. sange nu curge absolut deloc e cam greu sa te obisnuieti cu mankatul, daca n ai mai avut pana acum, sper ca te-am ajutat, bye!
Salut. taceti mai! vorbiti aiurea si ziceti ca doare ca doare. eu mi-am facut singura si nu doare si nu curge sange si nu se umfla limba. pielea aia e subtire si ce dracu' spuneti ca sunt vase de sange acolo? eu fac piercenguri de un an jumate. am facut in buric, buza, limba si sub limba si nu a patit nimeni nimic.deci stai linistita.nu doare tare, doar putin dar e suportabil. Si cei care nu stiu mai bine sa nu vorbeasca. Eu fac piercenguri si stiu ce vorbesc. Cius!
Nu iti face griji riscul maxim este sa ti-l faca in carne, sa se umfle si sa trebuiasca sa ti-l dai jos ca sa iti faci altul mai bine, eu fac pierce-uri sub limba la prieteni si nu am avut nici o problema pana acum, daca dupa ce ti-l faci apare o pielita alba in jurul gaurii nu te speria poate apare la unele persoane, NU o rupe pentru ca exista sanse sa ti se rupa pielita...nu doare deloc pentru ca te da cu o solutie numita lidocaina care se cumpara din farmacie.pentru protectia ta cumpara-ti tu branula verde tot din farmacie nu costa mai mult de 2 lei 50... sper ca te-a ajutat
Eu am pierce sub limba si mi l-am dat singura si nu doare nimic nici nu ai nevoie de nici o solutie o branula si un cercel de spranceana, si o prieten/a care sa te ajute sa iti pui biluta pentru ca salivezi groaznic de mult atunci .deci nu e nici un risc si te doare fix 5 min maxim. vreo 1-2 zile no sa poti sa iti musti limba sau sa o misti in toate directiile posibile dar nu te deranjeaza la mancat si e distractiva sa te joci cu ea XD sper ca te-a ajutat craciun fericit!
Nu doare de loc... nu te incomodeazaa nu nimic simiti doar o piscatura e ok... fara nimic la.m facut.si daca il scoti se inchide cam in 7, 8 minte ca in limba