Chimie, logica AVANSATA, stomac sa vezi corpuri mutilate... SERIOS, sau MAI RAU, mutilate SI DESCOMPUSE, intelegere serioasa a conceptului de "detectiv", chestie care nu pare cinestiece, DAR, incepand cu amerindienii, care se uitau la niste urme pe pamant in desert si deduceau ca subiectul era o JIGODIE de Pinkerton (definitia UCIGASILOR FARA MINTE, care au omorat o tona de criminali dar SI O TONA de oameni care nu aveau de ales... cel putin) si care s-a intors la Washington si nu mai putea fi atins, pana la serialul Castle unde perechea principala "ghicea" chestii INCREDIBILE
Eu am terminat dreptul si am dat licenta pe criminalistica. Am discutat despre urmele de sange gasite la locul infractiunii. Pot spune ca a fost cea mai interesanta materie din cei 4 ani? Acum...depinde ce iti doresti. Trebuie sa realizezi ca iti vei petrece mult timp la morga printre cadavre. Sa citesti despre lucrurile astea e usor, acum...sa trebuiasca sa stai inconjurat doar de miros de putrefactie toata viata e alta poveste. Profesorii ne-au promis ca ne duc la morga in anul 4, dar a venit pandemia si nu ne-am mai dus. As fi vrut sa vad daca intr-adevar am "stomac" de asa ceva. Daca sa devii criminalist este visul tau atunci, parerea mea este sa-ti urmezi visul. Sfatul meu este sa citesti niste carti de criminalistica inainte sa dai la facultate. Este un domeniu foarte frumos si interesant. Bafta!
E foarte mult de invatat si trebuie sa ai stomac.
Nu sunt sigura pe ce materii se bazeaza, cel mai probabil biologie... chimie... Si eu mi am dorit o vreme foarte buna treaba asta, insa nu m-am potrivit. Succes!
anonim_4396 întreabă: