Cand ii aud pe unii cu,, tatal nostru'' mi se face rau.in sfarsit.Prietene daca ai insomnii cel mai important sfat pe care chiar te rog sa ti cont de el este NU LUA SOMNIFERE.Setea de cunoastere a oricarui constient uman te va impinge sa intrebi cauza raspunsului meu.Pentru a nu lungi conversatia iti zic doar atat sunt ca drogurile si te tampesc de tot.Iti ataca niste nervi din sistemul cerebral astfel incat o sa ai stari amnezice de scurta durata sau chiar medie si in timp, apare dependenta.Deci taie de pe lista somniferele (daca le ai).Eu cand nu pot sa dorm ponresc televizorul si ma uit ce "lucruri" mai mananca astia prin guvern.Nu ma adoarme dar imi trece starea de somnolenta abundenta aparent ireversibila. Daca vrei sa dormi neaparat NU CU MUZICA cum pot recomanda unii destepti.La fel daca adormi cu handsfree-ul in ureche ai MARI MARI sanse sa iti pierzi din capacitatea de a capta unde bla bla bla cu alte cuvinte iti poti pierze auzul.Deci eu recomand sa stai in pat si sa astepti calm/calma pana adormi fara sa te batai si sa te rasucesti pe toate partile pana ajungi in bucatarie cu plapuma.Doar inchizi ochii elimini tot ce ai pe cap si in minte si reusesti intr-un final sa adormi. Daca cerebrasul tau totus refuza sa cedeze recomand o carte pe placul tau o pagina e de ajuns.(iti mai elimina din "furtuna" de ganduri din cap)Daca tot nu dai roade consulta un medic... sper ca te-am ajutat.Succes!
Yoga!
pe mine ma ajuta sa dorm cel putin 4 ore pe noapte chiar daca sufar de insomnie
Inainte de culcare bea o cana de ceai de sunatoare (e linistitor si dupa iti vine pofta de somn) sau de lapte . Sau poti manca o banana sau cirese (contin nu mai stiu ce care te fac sa dormi.Ma rog, era o epxlicatie mai logica si mai savanta da' nu-mi vine acum ). Si nu in ultimul rand, iti urez un somn usor!
Alearga toata ziua lucrind si in spre seara nu ca vei dormi linistit dar vei dormi ca un puisor