Cum sa fie 500 de lei? poate 50 de lei
Si stiam k daca trimiti prin curier rapid primesti mai repede pachetul
Pai da 55o de lei vechi, acu da funda aia si hai sa fim prieteni
Ba nu, il trimite mai repede, VREAU Funda AIA PLS!
In cate zile ajunge pachetul in Romania?
Cum adica il trimite mai repede? Am sa-ti dau si funda, daca imi spui in cate zile primesc pachetul in Romania
7 VREAU Funda aia
Ti-am dat vot la toate raspunsurile
7 zile? prin curier rapiiid? esti sigura?:O
Deci...il primesti in 7 zile, il trimite mai repede prin curier rapid, funda pls, si daca poti, si vot....papa,te astept pe chat!
Mersi ms1
Poti sa imi dai id tau?
sa vb acolo?
N-am
Ufff deci.stai asa ca nu inteleg.cum sa trimita in 7 zile prin curier? nu trebuie in 2-3 zile sau ceva d genu? adica prin atlasib il trimite in 5 zile si prin curier RAPID trimite in 7 zile? nu are cum! Si stai chill k iti dau si funda
Asa e VREAU Funda AIA PLS!
Doamnee m-ai innebunit k funda.nici macar nu mi-ai dat raspunsuri bune si imi zici mei sa iti dau funda.ai cautat si u pe net sa vezi ct costa curier rapid si mi-ai zis asa l vrajeala. cica in 7 zile acum o dai la intors.stii sau nu stii in cate zile primesc?! daca stii bine daca nu i-ati gandul de la funda si nu mai fi asa disperata dupa funda aia. e doar o funda mie nu mi-e greu sa ti-o dau, dar vad k insisti atata. si nici nu`mi dai rasp bune
Doamnee. dar te hotarasti odata? ba zici 7 zile acum o dai la intors.si nu mai fi asa disperata dupa funda aia.ai cautat si tu pe net sa vezi cat costa curier rapid si mi-ai zis 50 lei.asa puteam si eu sa caut, dar eu vreau sa stiu cat e din Spania pna in Romania! si daca nu stii nu`mi mai spune.nu o mai da la intors.hotaraste-te in cate zile. daca stii daca nu i-ati gandul de la funda! si pana la urma e doar o funda mie nu mi-e greu sa ti-o dau nmai k u imi dai raspunsul gresit si eu chiar trebuie sa stiu exact in cat timp ajunge.pariu k esti doar un copil care vrea sa stranga multe funde. pentru ce sa te chinui? thmne...imi dai un rasp sigur daca stii daca nu pa!
Bai frate, ajungen 7 zile si costa 50 lei acu funda
Funda
funda
funda
funda
funda
funda
funda
funda
funda
funda
funda