Cel mai bun laptop (mai puternic) este Alien Ware.Dar costa prea mult pentru bugetul tau.Ti-as recomanda un Dell, Thosiba sau Samsung.
Din cate stiu Apple sau Vaio! Dar daca vrei laptop bun pana in 17 milioane doar de pe okazii, dar daca vrei direct din magazin, nu prea sunt bune
Nu sunt bune referindu-ma ca sunt ieftine si nu sunt de calitate, daca vrei unu bun si din magazin duce undeva la 20-30 milioane...
Funda ?
Salut.
Cea mai "buna" companie producatoare de componente IT este Apple. Daca vrei ceva bun ia-ti un Macbook de la Apple, ii pui un Mac OS X Leopard sau ce ti se potriveste si nu ai treaba, insa cel mai ieftin Macbook pe care il poti utiliza pentru strictul necesar costa undeva pe la 20-30 de milioane. Daca bugetul tau se reduce la 17 milioane ti-as recomanda un Lifebook de la Fujitsu Siemens.E dotat cu procesor Intel Core i3 si RAM-ul e bunicel(2 GB).
Succes in alegerea laptopului!
De la Apple am iPad si intr-adevar e foarte bun dar la laptopuri nu cred ca e cea mai buna alegere pentru ca din cate am auzit pe produsele Apple nu poti folosi produse downloadate.
As vrea ceva mai concret ca stiu si eu numele companilor...ma refer la linkuri sau ceva
Sa se miste bin, adica sa aiba un procesor maricel si in jur de 2 GB de RAM...placa video nu ma intereseaza
Http://www.emag.ro/......088.Pentru cerintele tale eu zic ca asta e super bun.:D
Http://www.emag.ro/.......RN50C.088 Scuze asta e link-ul bun:D.
HP-ACER-DELL gasesti si cu 17 milioane stai linistit, cu procesor 2, 2+, ram 2gb+, si hard 300+...
shadow23 întreabă: