Mie comediile nu prea imi plac deci...
in topul meu neofficial se afla:
1.Destinatie finala [5 parti si a 6a apare anul acesta in vara]
2.Demon pe doua roti.
3.L.O.L.
4.Monte Carlo
5.Hotel Transylvania
6.Antichrist
si mai am de adaugat...
P.S.-poti sa mananci orice ♥
Buna, Un film fain de comedie cu adulti este : Hancook -2008 http://www.cinemagia.ro/filme/hancock-17242/, s-au American Pie, Miss March (2009),Mean Girls (2004), How High (2001) Si poti sa mananci: chipsuri, seminte, nachos, etc si sa bei un suc.
Comedii cu adolescenti? Incearca seria Placinta Americana, daca te tine xD (glumeam, e prea vulgara)
Eu iti recomand Scary Movie 1, 2, 3, 4.
Apropo, cand te uiti la film mananca ceva care nu e atat de bun, pentru. ca filmul de va absorbi si nu vei mai simti gustul
Ai grija ce iti doresti, minte ma frumos, parintii vs parintii...si poti manca:chipsuri, nachos, bei cola
Frate daca vrei sa vezi filme de comedie uitate la skery movi 1, 2, 3, 4, 5 cele mai faine filme de comedie si ca sa mananci seminte de floarea soarelui si suc cola
1.catwoman recomand tortilia se potriveste sau cipsuri
2.last's song recomand mai multe sortimenturi de kras amestecate
Iti recomand Americam Pie sunt o serie de filme putin vulgare dar merita sa le vezi! Iar in timp ce te uiti la aceste filme poti manca ce vrei eX: alune, seminte o prajitura ceva!
Mda si in curand suta de kilograme iti va fi cel mai de nadejde prieten si impreuna veti petrece cea mai mare parte a vietii tale nedespartiti.(obiceiul de a minca cu ori ce prilej!)!