Www.eanuntul.net/.../-strungarie
cauta cu google, nu pot trimite 20 de link-uri, sunt anunturi.
Iti dai seama ca asta am facut dar cum ma gandeam eu ca poate strungarii nu stau obligatoriu mult pe net, poate nimeream o recomandare mai aproape de casa, decat sa incep sa ii sun la rand :p Am vorbit cu unul dar o sa pedalez pana dau afara tigarile pe doua zile.
Multumesc. Da, cu primul nr vorbisem si eu, e mai raspandit anuntul. E pe langa viilor, bellu, in zona crepusculara Trebuie sa ma trezesc mai devreme ca sa fiu sigur ca prind deschis, ei inchid la 5.
Mecanica Fina parca stiu, cred ca era pe langa obor, dar cum sa ajung acolo la ateliere... poate fi si complicat. Oricum, multumesc!
Eh...eu ma gandeam ca cineva de aici poate chiar a avut ocazia, si avea recomandarea la indemana, nu strica sa intrebi. Nu am vrut sa cauti pentru mine, ma descurc binisor cu calculatorul Si nu o sa-mi strice putina miscare, desi s-ar putea sa mai aman un pic drumul, ca nu mai sunt sigur ca e o urgenta. Oricum, iti multumesc si ca sa nu evit intrebarea locuiesc pe langa UNATC
Atelier Strungarie, Reparatii Diverse
Reparatii Moto ( Simson ) + Piese
Reparatii Auto ( Trabant) + Piese / Ambielaje
Execut piese la comanda, Serie mica, Reparatii Chiuloase, Rectificari Supape.
Confectionat mici pinioane.
0745174719
Bucuresti, Sector 2
Salut,
Nu stiu daca te ajuta, insa pe olx poti gasi niste anunturi http://olx.ro/......-strungar/
Stiu ca ai zis experienta proprie, dar mai greu asa ceva:)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: