| Anonim430 a întrebat:

Îmi spuneți vă rog care ar fi limita unui copil de 12-15 ani de stat pe telefon? Care este maximul de timp pe care îl pot petrece pe telefon că vreau să-mi pun limită de timp pe telefonul Samsung. Și dacă îmi pun limită de timp pe telefonul Samsung și depășesc limita ce se întâmplă? Mi se închide ecranul și aplicațiile sau doar îmi apare o notificare?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Mai mult de 60 min/zi e deja mult și dacă-ți pui tu o limită, in mod cert NU o s-o respecți! O făceai și nu intrebai.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

5-10 minute pe zi, cat raspunde sau trimite un mesaj.

| Violleta2022 a răspuns:

Medicii neurologi din Australia recomanda ca copilul pana in 15 ani sa NU detina deloc un telefon si sa nu i se permita sa se joace pe el, fiindca ii afecteaza creierul, putand face cancer la creier.

Dupa 15 ani este folositor unui copil mai mare, sa sune sau sa primeasca mesaje de la parinti, sa-i informeze unde este samd.

| Anonim430 explică (pentru Violleta2022):

Am auzit undeva că poți petrece timp pe telefon maxim 2 ore

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim430):

Evident ai auzit de la copii care inventeaza ei minciuni, sa fie lasati de parinti sa se joace.
Ca-n realitate neurologii nu au de ce sa minta, dimpotriva, trag un semnal de alarma ca zilnic vin tot mai multi parinti cu copii mici, care se plang de dureri de cap, de ameteli, de stari de voma si se descopera ca au cancer la creier.
Cand s-a adunat data despre aceste simptome si s-a cautata cauza, au descoperit un singur lucru in compun, statul cu orele pe telefon. ce a dus la acest cancer de creier la copii de cativa ani.

De aceea este recomandat sa nu dam telefoane copiilor sub 15 ani, ca nu au nevoie de ele si sa-i protejam ca sa-i avem in viata.

Dupa 15 ani totul se face cu limitare de 10-15 min pe zi, doar pentru a suna sau a primii mesaje de laparinti, de a fii gasit usor samd.

| Anonim430 explică (pentru Violleta2022):

Când am zis 2 ore nu m-am referit că stai 2 ore pe telefon fără oprire; m-am referit că stai acum 5-10 minute, peste o oră alte 5-10 minute, peste 2 ore la fel și tot așa, și în total se adună 1-2 ore pe telefon.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim430):

Trebuie sa totalizeze 15 minute toata ziua!
Exeplu: acum 2 min sa verifici mesajele, dupa amiaza inca 5 minute, seara inca 5 minute si gata, au trecut cele 10-15 minute PE ZI! Nu, chiar nu glumesc cu asa ceva.
Copilul sub 15 ani NU are nevoie de telefon - recomandare sustinuta de medicii neurologi din Australia, din cauza cancerului la creier care la copii mici ii afecteaza masiv si direct.
Dupa 15 ani telefonul este necesar doar ca sa sune copilul sau sa fie sunat de parinti.
Copilul NU are voie sa stea pe telfon si nici sa se joace, putan dface asta pe computer, acasa, sub supravegherea paruinteasca si totodata fara emanatiile radioactive, care ii distrug creierul.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Indiferent ca e o ora sau trei, limita aia trebuie sa ti-o puna un parinte prin Google Parental Control, ca daca tu esti ala in masura sa iti ridici limita, vei gasi mereu motiv sa o faci.