Masonii au condus si vor conduce lumea mereu, ei nu sunt numai bogati, ci si puternici.
Crezi ca o sa viná vreun mason sa-ti bata la usa si sa-ti faca o mica introducere in tainele mosneriei? La sfarsit, foarte politicos, sa-ti faca o invitatie gen : Acum, ca stiti in mare cu ce ne ocupam, vreti sa fiti membru al oganizatiei noastre?
Fii serios...
Masonii domina pe cei ce se lasa dominati. Niciun curent religios sau filosofic nu ma poate domina. Eu imbratisez credinta. Ma ghidez dupa propriile principii etico-morale, care nu pot fi degradate atata timp cat eu cred in ele si le pun in practica. Niciun om nu are putere asupra unui adevarat om. M-as bucura daca s-a inteles unde am vrut sa tintesc cu ultima propozitie. O zi buna, Raluca.
De parca masonii ar vrea sa aiba in randurile lor pe plebeii de pe TPU. Sau oricare om neimportant politic/religios. Sa fim seriousi.
Danielpop, totul este o conspiratie, alatura-te, tradeaza, fii inchis in propria-ti decizie daca asa doresti
Pai daca doresc sa domine lumea, de ce sa nu ma alatu lor ca sa pot domina si eu impreuna cu ei? Care este argumentul tau?
anonim_4396 întreabă: