| claudiuxs a întrebat:

IMPORTANT! Nu stiu daca ati auzit acest cuvant, dar masonii sunt niste oameni care doresc sa domine lumea, acesta este un advertisment, nu va alaturati lor.

8 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Masonii au condus si vor conduce lumea mereu, ei nu sunt numai bogati, ci si puternici.

| shadovv a răspuns:

Multa lume stie dar nu face ceva...

nony
| nony a răspuns:

Crezi ca o sa viná vreun mason sa-ti bata la usa si sa-ti faca o mica introducere in tainele mosneriei? rolling on the floor La sfarsit, foarte politicos, sa-ti faca o invitatie gen : Acum, ca stiti in mare cu ce ne ocupam, vreti sa fiti membru al oganizatiei noastre?
Fii serios...

| Raluca_1748 a răspuns:

Masonii domina pe cei ce se lasa dominati. Niciun curent religios sau filosofic nu ma poate domina. Eu imbratisez credinta. Ma ghidez dupa propriile principii etico-morale, care nu pot fi degradate atata timp cat eu cred in ele si le pun in practica. Niciun om nu are putere asupra unui adevarat om. M-as bucura daca s-a inteles unde am vrut sa tintesc cu ultima propozitie. O zi buna, Raluca.

| nodeerskulls a răspuns:

De parca masonii ar vrea sa aiba in randurile lor pe plebeii de pe TPU. Sau oricare om neimportant politic/religios. Sa fim seriousi.

| claudiuxs explică:

Danielpop, totul este o conspiratie, alatura-te, tradeaza, fii inchis in propria-ti decizie daca asa doresti

| Robi78 a răspuns:

Asta e o intrebare sau o afirmatie? Normal trebuia sa fie prima varianta...

| danielpop a răspuns:

Pai daca doresc sa domine lumea, de ce sa nu ma alatu lor ca sa pot domina si eu impreuna cu ei? Care este argumentul tau?

Întrebări similare