San femei inculte...care vor bani... dar fara deranj... eventual sa se serveasca omu...sa le dea si bani si sa le si multumeasca clientul ca au cumparat din magazinul lor... da-le in masa...nu mai cumpara de la ele...sunt destule magazine acum...
Sunt in lume oameni si "oameni" cauta alt magazin bani sa ai.
Era bine sa-ti fi spus punctul de vedere si sa-i mai spui ca nu vei mai calca in magazinul ei.
Nu lasa sa te calce lumea in picioare nici cu vorbe nici altfel cu un ton sigur si respectuos spune ce ai de spus, nu te angaja intr-o polemica in defavoarea ta, intoarce spatele si pleaca.
Eu in orice magazin as intra dau "buna ziua" daca nu mi se raspunde plec la altul, pentru ca a raspunde la salut este cel mai elementar gest de politete invatat de le mama si imi dau seama ca am in fata persoane neeeducate pe care prefer sa le ocolesc decat sa-mi stric bunadispozitie si chiar ziua.
Desi o sa sara toti pe mine, parerea mea este ca trebuie in primul rand sa ii explici fetitei ce comportament trebuie sa aiba intr-un magazin, inclusiv unde are voie sa se aseze si unde nu. In al doilea rand, nici in magazinul unde vanzatoarea sau patroana mi-a vorbit urat nu as mai intra niciodata.
Cea mai mare durere pentru acele femei poate fi antireclama... un client nemultumit mereu poate fi o problema... nu cred ca are rost sa te pui cu ele... nu mai fa cumparaturi acolo... e intr-adevar foarte urat cum s-au comportat... nu cred ca e un comportament normal pentru o patroana... lasa ca daca asa se comporta cu clientii nu o sa le mearga bine afacerea... fi sigura ca nimanui nu i-ar place acest comportament... asa stai linistita ca singure isi duc afacerea la faliment cu un asemenea comportament...
Fara comentarii! Tipele nu au nici o urma de bun simt! Cei care au raspuns aici au dreptate, ocoleste magazinul!
Dar pentru ca am si eu copil si umbla val-vartej cand intram prin magazine, daca mi s-ar fi intamplat asa ceva, as fi intrebat patroana pe un ton calm si civilizat, de ce nu pune anunt la usa ca e interzisa intrarea cainilor si a copiilor, mi-as fi luat copilul si as fi plecat. Indiferent de comentariile de dupa!
Pai am spus am mers atata timp cat acolo erau niste fete dragute... apoi de cand cu femeia respectiva si intamplarea de care v=am spus nu am mai mers bineinteles.
loredanarotariu asta este parerea ta dar e gresita cum sa nu mai merg cu copilul dar ce e caine? daca ai avea un copil si nu ai cu cine sa il lasi ce faci sau il lasi la usa in lesa? si in primul rand eu ai explic frumos la copil tot timpul dar ce sa inteleaga un copil de doi ani si ceva? e totusi copil! la revedere nici ca mai calc pe acolo macar ca ma duc undeva intr-un centru comercial mall sau alt magazin la care trebuie sa merg cu 2 mijloace de transport!
Ca nu ar trebui sa mai mergi in acel magazin cand esti cu copilul tau, ce e asa greu?
Aoleo eu de as fi fot in locu tau sincera sa fiu si k tot respectu cred ca s fi maturat podeau ak aia x( km e copilu tau u l'ai crescut nu ea Aoleoo zi'mi unde sta k o nenorocesc glumeam dar nu e posibil asa ceva e copilul tau si nu are niciun drept sa se poarte asa nu stiu du-te si fa'ti cumparaturile de la un alt magazin serios... femeia aia nu merita nici sa ii dai buna ziua
Poate ca cel mai bine ar fi sa nu mai faci cumparaturi acolo...nu vad ca o solutie cearta, nu isi are rostul.de ce sa te cobori la nivelul acelor femei?
Nu stiu daca ai auzit de vorba "nu te pune cu mintea prostului pentru ca o are odihnita". daca as fi in locul tau, as ignora-o. pana la urma nu e singurul magazin.
andreispeed77 întreabă:
catalin542000 întreabă: