Depinde de situatie. Daca defunctul a fost pensionar se primeste mai repede, in cca 30-40 zile. Daca nu a fost pensionar se poate primi in cca 3 luni.
Cand am intrat in pensie am primit decizia la fix 89 zile de la depunerea dosarului.
O God, ce mult dureaza.Dar am posibilitatea sa o pun si pe card nu? adica sa nu o mai primesc prin posta
Da, poti cere sa ti-o puna pe card. Si eu o primesc asa. Trebuie sa mergi la banca de unde ai cardul, cu talonul de pensie si aceasta se va ocupa. Prima/primele pensii le vei primi prin posta.
Aha,deci nu trebuie sa mai merg la casa de pensii ca sa le zic sa o puna pe card, totul se rezolva de la banca.Thanks up! By the way, scuze de intrebare, tu esti inca minor de inca mai primesti?
M-ai facut sa zambesc. Am peste 65 ani si sunt pensionar, puteai vedea la profil.
Imi cer scuze dar credeam ca vorbeati despre acelasi tip de pensie, de asta m am grabit sa pun acea intrebare.
N-ai de ce, ti-am spus ca m-ai bine dispus.
Depinde de caz dar mai mult de 2-3 luni nu ar trebui sa dureze. In momentul in care iti vine decizia primesti si banii din urma (pe alea 2-3 luni).
Daca se depasteste termenul asta poti suna la casa de pensii pentru a afla in ce stadiu se afla dosarul tau.
Luni?) eu ma gandeam la cateva saptamani, OMG!
La cate mii de dosare au aia acolo, eu m.am bucurat ca nu l.au pierdut pe al meu bafta
Merci!
isoxksociciskx întreabă:
ooAndrewoo întreabă:
Horiageorgescu122 întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: