| itdoesntmatter_3542 a întrebat:

In caz ca esti insarcinata de cel mult 2 saptamini, ce pastile trebuie sa beai ca sa intrerupi?

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca tii la sanatatea ta mergi la un medic ginecolog, in rest nimic nu e folositor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca tii la sanatatea ta mergi la un medic ginecolog in rest nimic nu iti foloseste.

| zorialbi a răspuns:

Draga @itdoesntmatter, daca ramai insarcinata nu ai ce pastile sa inghiti si nici nu iti recomand sa faci avort, pentru ca te va marca aceasta experienta pe viata, si nu cred ca ai vrea sa vezi cum iti este omorat propriul copil, la decizia ta. Sper ca nu ai ramas insarcinata, dar daca cumva ai ramas si ai nevoie de sprijin poti sa scrii aici http://provitabucuresti.ro/......onsiliere/ si vei primi raspuns.

| MariuZ a răspuns:

Lecitina si Gingko Biloba, sa-ti imbunatateasca inteligenta si memoria. Din pacate esti inca una din miile de fete care se urca in pat cu un tip si habar n-au ce fac. Iti meriti soarta. Ca sa intrerupi trebuie sa "beai" vreo 2 tablete de "AVORT". Bafta!

| shalimar a răspuns:

Daca suspectezi ca esti insarcinata, du-te la doctor si iti va convirma acest fapt.In Romania singura metoda de a scapa de o sarcina este un avort.Nu te mai lecturez de consecintele acestui fapt, ca sincer, m-am saturat sa tot spun acelasi lucru iar si iar.Pastile(din cate citisem de curand)ar exista, dar sunt inca testate.Am inteles ca in viitorul apropiat vor fi bagate in Italia, dar chiar si cu acele pastile tot ai nevoie de internare in spital, pentru monitorizare. Tu probabil ca ai auzit de pastila de a doua zi, care se ia in maxim 72 de ore de la contactul sexual.De acum inainte foloseste anticonceptionale date de doctor in paralel cu prezervativul.Astfel vei fi sigura ca nu te vei mai trezi cu surprize.

| Unique a răspuns:

Du-te la doctor rapid

| Unique a răspuns:

Margo te critic, avorturile nu sunt nuami chirurgicale, stii tu mai bine ca un doctor? vezi-ti de treaba ta

| NickoS a răspuns:

Sa intrerupi ce? Crezi ca sarcina are intrerupator, il sting, il aprind iar il sting... rolling on the floor. Cand ai facut friki, friki nu te-ai mai gandit ca ramai insarcinata? Si de ce zici "In caz ca esti insarcinata de cel mult 2 saptamini" ca mai mult ca sigur e vorba de tine.

| procust a răspuns:

Pai te duci la un ginecolog si o sa se rezolve acolo foarte usor si fara probleme! Nu prea ai ce medicamente fara sa nu ti faci rau si tie, asa ca cel mai bine la ginecolog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastilele nu ajuta, ba din potriva te poti imbolnavi, cel mai bine sa te consulti cu medicul...

| oscar_5862 a răspuns:

Eu nu stiu, dar intreaba ginecologul, medicul tau de familie.

| itdoesntmatter_3542 explică:

Daca vreti sa va zic adevarul.eu pur si simplu am intrebat...nici nu sint insarcinata, si degraba nici nu voi fi.pentru ca am minte. dar am avut un spor si de aia am intrebat...si nu va faceti deodata concluzie rea