Am 18 ani peste 2 luni si inca ma mai joc Sims. Imi place, le controlez vietile.
E un joc cu oameni si (in cazul celui pe care il am eu) cu animale carora le controlezi in totalitate vietile. Ii hranesti, ii faci sa socializeze, le intemeiezi familii. E asa...ca un joc cu papusile, unde eu, atunci cand il joc, revin la varsta de 5 ani.
Jucatorul creează persoane virtuale numite "Sims" pe care ii aseaza in case ajutandu-i sa işi satisfacă dorinţele acestora. Jucătorii pot sa aseze personajele in case pre-construite sau construite de ei înşişi. Poti sa-i faci sa fie cineva important intr-un oras, sa aiba cat mai multi prieteni, sa meargă la cumpărături. Simsii au propria lor limba "simseasca" in care socializeaza, ii putem hrăni sau ii putem lasa sa moara de foame. E un ca si in realitate, doar ca aici noi putem controla vieţile celorlalţi...
Am 14 ani, joc acest joc si inca nu m-am plictisit.
Pai e un joc popular in care iti faci o familie si joci ce ea ii pui sa se hraneasca sa se duca la baie sa doarma sa se reproduca sa isi gasesca servici. Sa stii ca ii joc pentru toate varstele il joaca sora mea de 5 ani maicamea de 46 si eu l-am jucat o luna da dupa m-am plictisit.
chiftelutacrocanta întreabă:
catalin542000 întreabă: