Nici cu unul.de exemplu daca cazi in mijlocul oceanului si supravetuiesti te manaca rechinii )daca cazi pe uscat mi mai traiesti dar esti grav ranit mori pana ajunge ambulanta***caci la cat de grau se misca***mai bine stai in casa. sfatul meu! caci nimic nu e sigur!
Habar n-am. Daca te prabusesti pe pamant - impactul fatal. Daca te prabusesti in ocean - te ineci sau te mananca rechinii.Nu mai bine stai tu acasa sau apelezi la alte mijloace de transport.
Daca iti este "scris" sa mori atunci poti muri si pe strada pentru ca exista posibilitatea sa iti cada o caramida in cap. Altii supravietuiesc sub daramaturi cateva zile bune si un exemplu concret: ultima prabusire de avion in Oceanul Indian- un singur supravietuitor- un copil.
@just.for.you. ai facut de doua ori aceeasi cacofonie "daca cazi". Nu mi-o lua in nume de rau. Pur si simplu nu m-am putut abtine. Stiu ca probabil e din cauza ca te grabesti da' nu am putut rezista. Sper sa nu te superi
Am vazut un documentar la un moment dat. Sustineau ca sansele de supravietuire in caz de prabusire sunt considerabil mai mari in cazul in care avionul cade pe uscat decat pe apa, iar motivul dat era simplu: in apa forta de frecare e mai mare decat in aer si actioneaza forte mult mai mari asupra avionului cand se face schimbarea dintre medii, aceste rupand avionul. Era si un filmulet capturat cu telefonul parca, de pe o plaja cu un avion care intra in ocean. Praf s-a facut. 6 luni au stat sa adune resturile.
@Moneyandfame stiu . Nu vreau sa fiu rea... dar asta sunt! Nu-mi spune ca tu nu esti niciodata rau...
Sincer, mi-este cam teama sa calatoresc cu avionul [cu toate ca as fi curioasa], cea mai mare sansa de supravietuire, este cand cand nu se prabuseste deloc... Dar totusi, cred ca pe uscat.
Aflii raspunsul daca faci urmatorul lucru:
Sari pe burta de la un metru pe uscat si apoi pe apa. Acolo unde te doare mai putin sunt sanse mai mari de supravietuire.
Eu cred ca in amandoua cazuri procentul de supravietuire este foarte mic dar tind sa cred ca pe uscat. Mi se pare mai usor si cred ca poate veni repede o ambulanta sau te poate ajuta cineva. Dar cum a spus si Gabitzza daca e sa mori mori oricum asa ca eu nu cred ca ar trebui sa renunti la ideea de a calatori cu avionul.Asa bine cum exista sanse ca un avion sa se prabuseasca asa bine se poate si sa aiba loc un accident de masina...deci...
Eu cred ca pe uscat... dar depinde si de felul in care ajunge pe suprafata pamantului
Divy întreabă: