Si eu sunt fata si cred ca ar fi mai bine sa-i spui adevarul, pentru ca atunci cand va fi mai mare tot la tine va apela. Iti spun sa ii spui " Scuza-ma dar nu ar fi mai bine sa iti faci si tu tema? Pentru ca eu nu as vrea sa am necazuri din vina ta la scoala... Ti-as fii foarte recunoscatoare daca ai incepe sa iti faci temele ". Nu cred ca va fi jignit pentru ca adevarul poate sa doara, dar minciuna doare si mai tare. Funda te rog
Pai ce e atat de greu? Spune-i pur si simplu ca nu mai vrei sa ii dai temele. Tu muncesti si el sa profite de pe munca ta? Stii ca daca esti bun esti luat de prost, asa ca...
Eu cred ca te place. Rezolvarea temelor, sfatu meu este vorbeste cu diriginta sa va prinda cu tema indentica si sa te ameninte ca daca mai dai tema iti cheama parinti la scoala si iti scade nota la purtare. Asa ii vei spune acelui baiat cand iti mai cere tema, ai vazut ce a zis doamna diriginta tu vrei sa imi scada nota si sa imi cheme parinti. Daca zice "da" e nesimptit. Daca zice "nu" e politicos si cu siguranta 70% cred ca te place
Sigur te place, pentru ca iti cere numai tie tema, Cu ziguranta exista ceva in inima lui. Sau doar te considera miloasa, intelegatoare.
Pai ii spui sa te lase in pace si sa-si faca singur temele. daca nu merge dai o tema gresita si o sa se invete minte
Zi-i ca nu i le mai dai si PUNCT (.)! Sau zi-i ca n-ai facut-o nici tu, sau, ca nu mai vrei... funda?
Spune-i clar ca nu ii mai dai temele ca nu esti tu datoare sa i le dai ca sa ia note bune pe munca ta
In locu tau ii dadeam niste exercitii praff orce gresit zi ca vi cu armata peste el daca nu te lasa in pace