Fa-ti un calcul: de cate ori calatoresti intr-o luna si inmulteste numarul cu pretul unui bilet. Poate te costa mai putin sa cumperi bilete, ocazional (dus+intors).
De asemenea, poti sa te interesezi la locul de munca, daca ti se deconteaza transportul la- si de la munca. Din cate stiu, firmele au aceasta posibilitate legala.
Da, ca ofera un serviciu pe care nu esti obligat sa il folosesti. Unde am eu casa parinteasca, iti cerea 5 lei pe calatorie din sat pana in oras (7 km). De ieri ii 7, pentru ca stiu ca pot si nu au concurenta.
Da, pot, doar pentru asta a iesit lumea in strada in 1989: libertatea de a face ce te taie capul. Nu numaidecat corect.
Dar banuiesc ca este o firma care face traseu mai lung nu numai in comuna. Iar tu mergi 18 km.
Stii ca a crescut pretul la motorina si benzina? La noi pe 19 Km este 6 lei dus, 6 lei intors. Daca mergi 21 de zile lucratoare pe loc sunt 252 lei. Sa zicem ca-ti vor face reducere la abonament si tot ar cere 200 lei.
Nouă lei pe zi, exagerat? Ia mai scoate și tu capul in lume vezi ce e primprejur
dacă au voie? E o țară liberă (zicem noi) și la fel cererea-oferta
VMC întreabă: