Cel mai probabil abia își beau cafeaua și așteaptă să deschidă un bar pentru a bagă un coneac. Dimineața lasă oamenii să meargă la servici
Depinde de norocul pe care il ai. Majoritatea controlorilor, stau la cafele impreuna dimineata pana la 6-7, dar mai dai de unii ocazional care vor sa scoata bani de pe cei care merg fara bilet. Ei stiind clar ca la ora aia vor fi persoane care nu au bilet.
Trebuie sa ai la tine nonstop cardul de calatorii plin ca altfel iei amenzi si cardul trebuie validat de fiecare data cînd te urci intr-un mijloc de transport tramvai troleibuz autobuz, nu sa astepti sa vina controlorii si atunci in graba sa il validezi, de obicei controlorii nu au uniforma ei sunt imbracati civil ca oricare dintre noi si nu sti ca e controlor cdec it in clipa in care scoate legitimatia si iti cere cardul de calatorie si atunci e prea tarziu daca nu l ai validat cand te ai suit in autobuz amenda este a ta cam 500 lei atit e amenda o nimic toata un fleac
Controlorii merg inoportun pe teren, in functie cum sunt trimisi.
Pe prima cursa n-am intalnit controlor, dar inainte de ora 6 - da.
Eu stiu ca incep toti odata. Dar daca esti curioasa, poti calatori fara bilet si sa ne spui ce amenda ai primit.
Petraşc_Diana_1998 întreabă: