It`s oke scumpa Anne. Te cheama la fel ca pe mine, numai ca pe mine "Ane-Marie".. Deci, asa sunt si eu ca tine.Azi m-am tuns. Exact ca tiine am fost.Azi m-am tuns ceva gen bob, putin mai lung de barbie.iar la spate mi-am lasat doua suvite una in stanga si un in dreapta care le da in fata.Deci,cere-i un bob lung, iar in spate sa iti lase (pe spate, nu in fata) doua plete una pe stanga si un pe dreapta. Pupici succes in noul look!. fundita te rog?[mai ales ca semanam
Hei Whysky poti sa-mi dai un link asemanator cu coafura ta, sa vad cum mi-ar sta!
Pai eu de obicei mi`l fac gen emo. dar nu stiu cum o sa fie cu scoala,NU SUTN EMO! Deci e foarte simplu iti tapezi parul,apoi il peri putin sa nu iti stea in sus, si foarte umflat apoi iti pui o bentitadespra la breton si bretonu ti`l indrepti.Nu e potrivit pentru. scoala, dar sper sa te ajute, funda?
Uite link`ul dar e doar bobul lung...nu gasesc si cu latzele cum mi le-am lasat eu.dar sper sa te ajute:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Apropo,sa stii ca mie mi s-a aranjat parul dupa ce l-am tuns.s-a mai indreptat si s-a asezat super super mega hiper ultra misto! [nu ma asteptam...mai ales ca si eu il aveam ondulat.si credeam ca va sta naspa bob la parul meu.dar uite ca nu!] :x. Asa deci aia de sus e tunsoarea mea si la spate am doua latze una pe stanga una pe dreapta [nu foarte groase] :-* pupici! apropo fundita? :d
Anne scuze ca iti spun dar nu esti serioasa! de ce nu dai fundita si vot? sa stii ca ceilalti nu iti vor mai raspunde daca continui asa.Nu mi-o lua in nume de rau.nu am nimic cu tine dar ti-am dat un sfat.Te pup! Si astept vesti sa vad cum te-ai tuns pana la urma.
stefanst2312 întreabă: