Da.Aceasta interdictie vine din vremuri stravechi cand femeile care erau la ciclu puteau murdari pe jos cu sange, nefiind la vremea respectiva nici vata, nici absorbante si poate nici chiloti! Vremurile s-au schimbat, igiena femeii este exemplara, dar interdictia e ramas!
Stiu ca poti sa ei lumina si sa nu intri in biserica, dar la cimitir nu sunt sigura, dar cred ca poti ca nu e ''regula''(pacat)sa mergi in cimitir cand esti pe stop
Sa fim seriosi, a fi pe stop nu este un pacat, sunt decat superstitii prostesti! Ce, daca esti racit nu intri in biserica, adica a fi pe stop este ceva normal din organismul tau, sunt sigura ca atunci cand intri in biserica conteaza credinta, pentru asta te duci!
Ai voie sa mergi, dar sa nu te atingi de lucrurile sfinte, acum poti lua lumina ca nu faci moarte de om, dar eu asa stiam
Familia mea si parintele din sat sunt foarte buni prieteni.In vinerea mare stateam de vorba...si intreba mama pe parinte daca ai probleme fiziologice poti sa intri in biserica(ne referem de inviere)la care parintele ne-a zis:Sa nu intrati in biserica, Dumnezeu te intelege ca nu ai putut.(aici s-a oprit discutia). Acum eu zic ca nu`i pacat daca iei de afara lumina si mergi la cimitir.Doar in biserica stiu ca nu este voie sa intri. Sper ca ti-am fost de folos
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: