Magiile le selectezi dintr-un meniu special. Acolo ai si acele shout-uri si mai multe lucruri (bonusuri).
Cu timpul o sa inveti cum sa setezi taste rapide pentru magiile care iti plac si care chiar conteaza deci nu te ingrijora.
Varcolac te faci cu ajutorul unei ghilde din Whiterun, numita "The companions". O sa faci niste misiuni si dupa te descurci.
Un sfat.
Daca vrei sa te faci varcolac atunci sa mergi in Falkreath (sper ca am scris bine). In inchisoarea de acolo se afla un varcolac ce a omorat o fetita. Tipul se numeste Sinding.
Dupa ce vorbesti cu el o sa inceapa o misiune cu o vanatoare.
La finalul misiunii o sa ai de ales. Poti sa-l omori pe Sinding sau sa-l lasi sa traiasca.
Tu trebuie sa-l lasi sa traiasca pentru a primi un inel care este extrem de bun daca vrei sa te faci varcolac.
Daca vrei sa te faci vampir atunci ai 2 optiuni.
Sa faci misiunile din Dawnguard. O sa devii un fel de lord vampir daca iti doresti asta...
Alta varianta ar fi sa te lupti putin cu niste vampiri. Vampirii sunt foarte stresanti in Skyrim... te imbolnavesti imediat de vampirism.
Eu mergeam mereu la Fallion din Morthal pentru a ma vindeca
Sunt 2 feluri, magia in maini gen foc sau curent, healing, etc si magia de pe tasta Z parca, shout si transformare in vampir sau varcolat dar trebuie sa te duci in lista sa dai click si dupa apersi pe Z in joc. Nu stiu sigur cum e in vanilla pentru ca eu am folosit moduri.
Iti trebuie Dawnguard sa devii vampir, ori te infecteaza un vampir cand te bati, ori te face Harkorn pe la inceputul DLC'ului. Cat despre varcolat, in afara de a termina misiunile la Companions in Whiterun, nu este alta cale.
Pai ca sa devii varcolac trebuie sa termini misiunile de la Companions iar ca sa te faci vampir ai nevoie de modul Dawnguard.
AndreeaDeea1500 întreabă:
Zerg întreabă:
stefanst2312 întreabă: