| Adyy5 a întrebat:

In urma utilizarii uleiului de ricin expirat pe par pot aparea consecinte?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai întrebat asta.Sincer, nu ştiu.Cantitatea aia pe care o foloseşti pe moment trebuie oricum încălzită ca să îi mai scadă din densitatea aia groasă şi să beneficieze ceva mai bine absorbția în porii capilari.
Oricum, nu e ca şi cum mi-am cumpărat o sticluþă şi am aşteptat până să expire ca să văd după ce se-ntâmplă dacă o aplic pe păr! Totuşi, nu e scump.Ar fi o idee să-ți cumperi altul.

| petitconseil a răspuns:

Nu cred. Posibil doar sa nu-si mai faca efectul.Dar daca sticluta aia cu ulei de ricin nu a fost deschisa niciodata, sau daca era macar inchisa foarte bine, exista varianta ca acel ulei de ricin sa se fi pastrat in regula totusi.

| MihaelViorel a răspuns:

Uleiul de ricin il poti amesteca cu vitamina A uleioasa in proportie de 1:1

| ajutor517 a răspuns:

De obicei, atat pe eticheta alimentelor cat si pe a altor produse, data expirarii este scrisa tinand cont ca produsul poate sa nu fie tinut in cele mai bune conditii si deci, depinzand de produs, poate fi folosit o perioada dupa expirare (nu e valabil la peste si lactate, acestea trebuie aruncate daca au expirat deoarece sunt mai sensibile).
Samanta de ricin rezista ani de zile in forma sa naturala, deci nu ar trebui sa apara probleme.
Sper ca te-am ajutat.

Întrebări similare