| Adi1987 a întrebat:

In viata reala masinile pot exploda, iau foc si explodeaza? Gen daca cineva trage cu un lansator de rachete intr-o masina explodeaza? Sau daca trage cu un pistol in rezervor? Doar pe GTA daca tragi cu arma in masina explodeaza, pe gta san andreas doar din niste pumni masinile explodeaza si daca tragi in rezervor explodeaza instantaneu

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da si in viata reala masinile iau foc.
Exemple sunt Tesla, noile masini electrice care au o hiba de farbicatie si se aprind singure:

https://www.digi24.ro/......an-1583671

https://www.youtube.com/watch?v=6oI6095q4qY

| Adi1987 explică (pentru Violleta2022):

Iau foc dar nu si explodeaza?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Adi1987):

Unele si explodeaza!
Eu am dat doar 2 exemple dar sunt sute de asemenea cazuri.

Nu stii cum sunt masinile pe GTA?

Ai intrebat de masinile REALE si eu ti-am dat exemple din viata reala, cu si despre masini reale care iau foc si explodeaza.

Dar in realitate daca cineva trage cu un pistol in rezervor explodeaza?

Dar nu Tesla si alte modele de masini

| Adi1987 explică (pentru Adi1987):

Sau daca trage in masina cu un lansator de rachete

Bineinteles ca explodeaza, desi nu trage nimeni cu pistolul in masini ca-n joculetele online pentru copii, fiindca nu exista pistoale pe strada, iar politia si armata nu au voie sa traga in nimeni.

Baiete, mai lasa naibii jocurile online ca ti-ai scarntit mintea, daca nu mai esti capabil sa faci diferenta intre lumea reala si lumea imaginara din jocuri.
Tu nu ai ameteli, dureri de cap sau de ochi, cu atata joaca inutila pe computer?

Dar nu ma joc, numai joc de un an doar ma uitam la videoclipuri cu jocuri

| Adi1987 explică (pentru Adi1987):

Nu prea stiam cum e in viata reala cu masinile astea, daca explodeaza sau nu, ca nu am mai vazut

suntserios
| suntserios a răspuns:

"daca cineva trage cu un lansator de rachete intr-o masina explodeaza"

tu ce crezi?

| Adi1987 explică (pentru suntserios):

In viata reala nu cred

| gabicoo a răspuns:

Închide naibii PC-ul și ieși la o plimbare în parc.

| Dismally a răspuns:

Cu un aruncator de grenade da, va exploda dar nu cu pistolul in rezervor, asta se intampla doar in filme.

| 1onur a răspuns:

Doamne Dumnezeule...

| relian a răspuns (pentru 1onur):

Asa este, sa vezi cata prostie printre oameni, o ajuns prostia sa umble pe internet acu, inainte mai umbla pe jos, calare, acu e mai rapid, foloseste internetu laughing

| 1onur a răspuns (pentru relian):

Frate relilian îmi cer scuze că-ți răspund atâta de târziu dar acum mi-a venit notificarea altlfe cu siguranță am fi discutat pe tema asta seara bună frate eu ma pun la somn mâine sănt la muncă.

| relian a răspuns (pentru 1onur):

E in regula nu trebuie sa raspunzi live, sau nu trebuie sa raspunzi neaparat, eu doara am aprobat ce ai spus tu laughing Mergi la munca, e bun, du-te fa milioane

| sparklingqueen a răspuns:

Este o probabilitate sa explodeze, dar in niciun caz ce se întâmpla in gta.