Jumatate de an. N-as putea spune ca e mult pentru ca au fost multe persoane care au meritat cu adevarat sa primeasca titlul inaintea mea. Inca mai sunt persoane care ma fac sa ma rusinez deoarece am primit apreciere inaintea lor. Din pacate conteaza foarte mult si cat de activ esti. Sunt multi oameni care merita cu adevarat apreciere dar nu au timp suficient pentru a se face cunoscuti odata cu meritele lor. Pentru a fi expert trebuie sa imbini raspunsurile corecte cu o atitudine demna. Ajuta si daca esti foarte activ, dar aici fiecare face asta in limita posibilitatilor. Avem si responsabilitati. Conteaza sa vrei sa ajuti cu adevarat pe cineva. Se vede in raspunsurile tale daca vrei sa faci asta din convingere sau doar pentru o fundita. Eu nu am o activitate mare pe TPU pentru ca am vrut sa fiu expert. Pur si simplu imi place sa stiu ca pot fi de folos si imi place sa vad cum gandesc ceilalti. TPU a fost o sansa pentru mine si ma bucur nespus ca am reusit sa profit de ea.
Cred ca aproximativ 5 luni, nu stiu sigur, scopul meu nu a fost sa devin expert ci sa ofer sfaturi folositoare din experienta mea de viata ( am 57 de ani).
Bună.
Nu ajută la nimic acest titlu ci să fii folositor celui care are nevoie de un răspuns.
Pa, pa.