| InAnotherLife a întrebat:

Întrebare pentru cei care lucrează sau au lucrat recent la Glovo.
Cum se face recrutarea până la urmă, ce trebuie îndeplinit și ca vehicul îmi pot folosi bicicleta (cască de protecție, semnalizatoare, sonerie, tot ce trebuie)?

Sunt anumite strategii pentru câștiguri și mai mari? Poți să ridici și să duci comenzi o zi întreagă? Câte ore maxim se pot alege în calendar și în ce intervale?
Îl iau ca pe un job acum, când vine vara. Mă gândeam că sunt mulți veterani care bagă pe puțin 5000 lei în buzunar lunar. Mulți trăiesc cică din treaba asta și câștigă mai mult decât un salariu mediu pe economie care e de cca 3800 fără bonuri de masă.
Din niște discuții unii se duceau chiar și în 7000-8000, disperați, lucrau 13/24 ore în fiecare zi, inclusiv în weekend. Sumele astea nu le câștigă nici un muritor de rând, a devenit curieratul o meserie în care încasezi mai mult decât media? Mai rămâne să devii afiliat glovo, să umbli cu hanorace și pantaloni glovo, cu pixuri, deja ei cresc ca și serviciu din cauza ta, mai arăți și bine, mai ai și feedback pozitiv pentru că ai livrat comanda în condiții sigure.
Mulți spun lucrul acesta, că se încasează bine, aceștia lucrând de ceva vreme în sistem.

Cât se impozitează la % din câștiguri, care sunt comisioanele și cum să faci să ai un comision mai mic.

Vreau să știu toate detaliile și cum au ajuns ăia veterani în 3 luni de zile laughing
Chiar aș fi dispus să lucrez după serviciu 5 ore pe zi, inclusiv în weekend.

Se mai acceptă bicicliști? Nu ard gazul, semicursieră, mă strecor, cred că ajung mai repede decât mașina. Condiție fizică foarte bună am.

Cum se face plata și când? Se face într-un cont bancar personal când semnez? Și la cat timp banii ajung în cont după toate livrările?

1 răspuns: