| Brotacelu a întrebat:

Intrebare pentru viitoarele mamici:
Am auzit ca daca copilu este baiat burtica este lasata mai jos, iar daca este fata burtica este ridicata mai sus.
Este adevarat? Voua cum v-a iesit la ecograf [parca asa se numeste]... in comparatie cu ce am zis eu mai sus?

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Crezi ca acum se mai ia dupa forma burtii? eu am avut burta normala, la ecograf mi-a zis ca voi avea baiat si baiat a si iesitbig grin
Cumva astepti un copil?hee hee

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu este o regula in ce priveste forma burtii si sexul copilului. Forma burtii depinde de corpul gravidei, de modul de asezare al copilului.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e adevarat, numai la ecograf stii ce va fi.

daniela
| daniela a răspuns:

Burta mai tuguiata la baiat si mai rotunda la fete

| mihaa a răspuns:

Este exact contraiul, cel putin la mine si la cumnata mea care, ea a avut baiat, era ridicata in sus si eu ca aveam fata era mai jos si aveam fata, dar mai este 1 semn, dunga orizontala de la burtica, daca este intrerupata la buric e fata si daca este continua este baiat, repet, eu si cumnata mea, ne studiam burtica si chiar asa a fost,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Burta se "lasa" cu cca. o saptamana inaintea nasterii, este un semn cum ca fatul isi pregateste "drumul", dar nicidecum nu este ceva relevant in legatura cu sexul bebelusului, poate fi doar o coincidenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer? La mine am avut cum se zice sarcina sus, nu se cunostea prea bine sarcina si spuneau toti ca am sa am o fetita si eu ziceam ca este baiat si uite ca am un flacau frumos de 17 ani! ei acum te-am lamurit? Nu conteaza forma burtii sau pozitia, ci ce este acolo, in burtica, si nici cu ecograful nu poti fi sigur, au patit-o trei cologe de ale mele care creadeau ca vor avea baieti, ca na! asa li s-a spus la ecograf si au avut toate fete.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat eu am burta lasata in jos si am fetita la ecografie mi-a iesit ca e fata desi toti ziceau ca e baiat