Crezi ca acum se mai ia dupa forma burtii? eu am avut burta normala, la ecograf mi-a zis ca voi avea baiat si baiat a si iesit
Cumva astepti un copil?
Nu este o regula in ce priveste forma burtii si sexul copilului. Forma burtii depinde de corpul gravidei, de modul de asezare al copilului.
Este exact contraiul, cel putin la mine si la cumnata mea care, ea a avut baiat, era ridicata in sus si eu ca aveam fata era mai jos si aveam fata, dar mai este 1 semn, dunga orizontala de la burtica, daca este intrerupata la buric e fata si daca este continua este baiat, repet, eu si cumnata mea, ne studiam burtica si chiar asa a fost,
Sincer? La mine am avut cum se zice sarcina sus, nu se cunostea prea bine sarcina si spuneau toti ca am sa am o fetita si eu ziceam ca este baiat si uite ca am un flacau frumos de 17 ani! ei acum te-am lamurit? Nu conteaza forma burtii sau pozitia, ci ce este acolo, in burtica, si nici cu ecograful nu poti fi sigur, au patit-o trei cologe de ale mele care creadeau ca vor avea baieti, ca na! asa li s-a spus la ecograf si au avut toate fete.