| unu111cool a întrebat:

Intrebare urgenta! Am vrut sa deschid un video cu VLC si nu prea stiu cum am dat dar toate programele de pe desktop au icoana de la VLC si se deschid cu el.Va rog ajutati-ma, nu stiu ce sa fac.

7 răspunsuri:
| ale28bz a răspuns:

Dai click dreapta pe o melodie, film, alegi open whit si alegi cu ce program vrei sa se deschida sau Choose default program, cauti programul si bifezi casita cu,, Always use the selected program to open...''

| unu111cool explică (pentru ale28bz):

Am dat sa deschid prin altceva si acum nu mai apar toate cu VLC in schimb apar cu ce am deschisstraight face, deci tot acolo am ajuns.

| ale28bz a răspuns:

La instalarea programului debifeaza casuta cu asocierea fisierelor audio sau video, te intreaba daca vrei ca acel program sa fie setat ca default ca program de rulare pentru respectivele disiere. imi e greu sa cred ca toate iconitele tale au pictograma de bs sau winamp, aceastea find asociate doar de fisierele audio si video cu ce deschideai in trecut fisierele respective? ce icon aveau?

| unu111cool explică:

Nu merge, nu mai stiti nimic?

| agent001subacoperire a răspuns:

Salut dEZINSTALEAZA VLC si restart la pc si gata daca nu merge revino cu un raspuns, funda?

| madalimtoma a răspuns:

Asa am patit si eu am incercat detoate si nu merge

| madalimtoma a răspuns:

Ti se deschid toate shortcaturile(iconitele de pe ecran) cu vlc sau cu ce ai deschis?