| maimitica a întrebat:

Inul intra la apa? In ce conditii de spalare?

7 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Eu stiu ca intra la apa doar daca nu este "tratat" cum trebuie...mai exact, el trebuie pus mai intai in apa rece, eventual in cada...il lasi o ora si ceva si apoi il pui pe culme sa se usuce... daca se procedeaza asa din prima, inul nu va mai intra la apa...garantat...

| andreutz a răspuns:

Care m-a copiat ma? laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Va rugam verificati intotdeauna eticheta produsului.Pe ea sunt inscriptionate absolut toate informatiile necesare despre procesul si modul de spalare\calcare al produselor din material textil(in cazul de fata - IN)
Eeee...asa da raspuns!laughingOm inteligent...si modest...si destept...laughing)rolling on the floor)
Tu trebuie sa retii asta... UITATE PE ETICHETA!

| mioara a răspuns:

Da intra la apa doar daca il vei spala cu apa calduta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inul nu trebuie bagat in apa pentru ca daca are culori se decoloreaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca intra la apa doar daca nu este "tratat" cum trebuie...mai exact, el trebuie pus mai intai in apa rece, eventual in cada...il lasi o ora si ceva si apoi il pui pe culme sa se usuce... daca se procedeaza asa din prima, inul nu va mai intra la apa...garantat...asa zic si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eticheta nu intodeauna iti spune adevarul poate sa scrie ca o bluza se spala la 30 de grade si de fapt el este bumbac si ala poti sa il si fierbi dar el stiind ca nu a facut operatiile din flux cu atentie si astfel in cazul celor colorate iese culoarea... eticheta nu e valabila intodeauna!