Eu stiu ca intra la apa doar daca nu este "tratat" cum trebuie...mai exact, el trebuie pus mai intai in apa rece, eventual in cada...il lasi o ora si ceva si apoi il pui pe culme sa se usuce... daca se procedeaza asa din prima, inul nu va mai intra la apa...garantat...
Va rugam verificati intotdeauna eticheta produsului.Pe ea sunt inscriptionate absolut toate informatiile necesare despre procesul si modul de spalare\calcare al produselor din material textil(in cazul de fata - IN)
Eeee...asa da raspuns!Om inteligent...si modest...si destept...))
Tu trebuie sa retii asta... UITATE PE ETICHETA!
Eu stiu ca intra la apa doar daca nu este "tratat" cum trebuie...mai exact, el trebuie pus mai intai in apa rece, eventual in cada...il lasi o ora si ceva si apoi il pui pe culme sa se usuce... daca se procedeaza asa din prima, inul nu va mai intra la apa...garantat...asa zic si eu.
Eticheta nu intodeauna iti spune adevarul poate sa scrie ca o bluza se spala la 30 de grade si de fapt el este bumbac si ala poti sa il si fierbi dar el stiind ca nu a facut operatiile din flux cu atentie si astfel in cazul celor colorate iese culoarea... eticheta nu e valabila intodeauna!
ELITE00BAT întreabă:
Iepurijg întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: