Ok. In Tabloul de bord ( http://www.blogger.com/home ) ai niste butoane: Postare nouă: creezi un articol nou pe blog. Tu ar trebui sa folosesti modul de scriere simpla, adica dai click pe "Scrieti" nu pe "Editati HTML"; la Titlu pui titlul, iar la Etichete pentru această postare cateva cuvinte (separate prin virgula) care sa aiba legatura cu postarea.
Editaţi postări: aici poti edita articolele
Setări: nu ai treaba aici inca (si poate deloc)
Aspect: aici ai asa:
Elemente de pagină: poti adauga si edita diferite module (nu ai inca treaba aici);
Fonturi şi culori: te sfatuiesc sa nu faci schimbari nici aici (in general, fonturile si culorile alese "by default" sunt cele mai potrivite)
Editaţi HTML: nu sti HTML, deci nu ai treaba aici.
Selectaţi un nou şablon: aici poti selecta un sablon (o tema). Din pacate, cele oferite de Blogger nu sunt foarte extraordinare, dar daca iti place unul, foloseste-l.
Daca nu-ti place... Exista si aici variante, dar, din pacate, la nivelul tau de cunostinte nu stiu daca fac bine daca dezvolt subiectul.
Pai mai bine intreabai pe cei de acolo.Noi nu te puteam ajuta.Mai exacy cum se numeste blogul?
Nu stiu sa editez profilul, nici sa ii dau un aspect cat de cat dragut nu stiu mai nimic...plzzzzzz help me