| Alexutza_5226 a întrebat:

Joc Metin2 si nu stiu cum sa imi deschi un magazin sad Cine imi spune?big grinDau fundita:X

Răspuns Câştigător
| ŦąñťäsÿĶïŝš a răspuns:

Trebuie sa te duci la magazinul general si sa iei un manunchi (un fel de sac) care costa 500yang. Dupa ce ai cumparat manunchiul te duci in centru (cercul acela) si iti dai armura jos(dar nu trebuie sa o arunci pe jos, o pui in inventar). Apoi faci click pe manunchi si iti apare o fereastra in care trebuie sa scrii numele magazinului.Iti scrii numele magazinului apoi apare fereastra cu casute unde trebuie sa pui obiectele pe care vrei sa le vinzi si le pui pretul apoi dai deschide magazinwinking.

11 răspunsuri:
| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Daca e sa iti faci tu unul e foarte simplu deci te duci la magazinul general big grin apoi dai pe el si e un saculet la 500 yang apoi te duci in centru acolo ca sa nu te omoara ceilalti si iti dai armura jos apoi dai click dreapta pe saculet si pui acolo ce vrei big grin daca nu te prinzi da-mi un mesaj privat si iti explic tongue

| Xlove64 a răspuns:

Du-te la negustoarea de diversitati si cumpara un pachetel dala (costa 500 yang si are culoarea un crem spre alb)
Dupa ce ti la`i luat apasa click dreapta pe el si o sa-ti deschida un inventar si acolo pui itemele la vanzare

Ps:atunci cand vr sa inchizi magazinul deschideti`l si dai acolo pe inchide magazinu

| Honey_8888 a răspuns:

Salz! uite aici in pasi1.Iti cumperi un fel de bob(habar n-am ce e)2.Iti scoti armura dk porti3. Pui magazinul din inventar in locul ales...Shi cam atat. Dar sa stii ca te transformi(practic)in magazin si nu poti face miscari, ci doar sa vb.Atat, PaPa! fundita?

| JackFrost96 a răspuns:

Te duci la Negustoarea De Diverse si cumperi manunchi

| SomeBody12425356 a răspuns:

Foarte simplu:la negustoreasa de diverse e un sac care se numeste ''manuchi'' il cumperi (e 500yang) dupa care iti dai armura jos si dai clic dreapta pe el.Si ca sa-l inchizi trebuie sa dai acolo unde e scris numele magazinului.Bafta.funda?

| Tzygy a răspuns:

Te duci la femeia de langa ferar.(Trade Vendor), si cumperi sacu ala, la 500 gold, apoi te duci unde vrei sa ti-l faci, iti dai armura jos, dai click dreapta pe sac, si iei cu mousel ce vrei s apui la magazin, si-l pui in casuta care apare, hotarasti pretu si dai oke, apoi dai accept sau okey, nu mai tzin minte.si gata, ai facut magaziul ...have fun

| RuxRawrr a răspuns:

Primaarolling on the floor
Incepem.
Te duci la mag. general si cumperi manunchi, click dreapta pe manunchi, pui un nume la magazin, obiectele pe care doresti sa le vinzi le tragi in casutele care ti s-au deschis apoi OK. Si gata magazinu'. Funda?:3

| Alëxąndŕą a răspuns:

1. Te duci la magazinul general la negustoarea de diverse
2.Cumperi manunchi nu costa mai mult de 500 yang
3.Pleci in centru unde nu te omoara nimeni da-ti armura jos
4. Dai click pe manunchi
5.Bagi itemele tale alea care vrei se vinzi it pui pretul vezi sa nu fie prea scump pentru cat se merita.
6.Si apoi o sa vina cumparatori tai sa cumpere, dar trebuie sa astepti pana cat vor ei.
SI GATA ESTI IN AFACEREA TA!

| Nume a răspuns:

Iei manunchi dai armura jos si dai click dreapta pe mananchi, pui numele, si pui obiectele si iti cere iei pretu

| Alexutza_5226 explică:

Imi pare rau!sad M-am cam grabit sa dau fundasad

| costin_4326 a răspuns:

Te duci la magazinul general cumperi un manunchi te duci unde vrei iti dai armura jos iti apare o fereastra srii numele magazinului dupa iti itemele care vrei sa le vinzi si le pui pretul si gata.Cand vrei sa inchizi magazinul dai pe el si iti apare inchide magazinuldai pe el si gata.